Algemene gegevens

Staanplaatsen: 93
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 54 ha
Hoogte: 93 m

Camping les Lacs d’Armagnac

Camping les Lacs d’Armagnac in Bretagne d’Armagnac is een gezinscamping gelegen aan de oevers van twee meren in de Gers in de Midi-Pyrénées. Een mooie locatie om te vissen, te wandelen en te genieten van de rust en de natuur. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en zijn gelegen tussen de bomen. Er is warm water beschikbaar op elke kampeerplek. De sanitairblokken zijn toegankelijk voor mindervaliden. Ook biedt de camping mooie chalets en stacaravans aan voor een vakantie in de natuur. U geniet van veel privacy omdat de parcelen groot zijn. Er is een campingwinkel aanwezig.

Het zwembad is gevuld met natuurwater en beschikt over een peuterbad voor de allerkleinsten. Ga het meer op met een waterfiets voor uren waterplezier. Nog meer plezier hebben uw kinderen in de speeltuin en de ballenbak. Er is ook een recreatieruimte met televisie. Voor een sportief dagje gaat u beachvolleyballen, badmintonnen of naar het jeu de boulesterrein. In de zomermaanden worden er barbecue- en dansavonden georganiseerd op camping les Lacs d’Armagnac.

Gezinscamping les Lacs d’Armagnac in de Gers

U kunt op camping Les Lacs d’Armagnac gratis vissen in allebei de privémeren zonder dat u een visvergunning nodig heeft. Rondom de camping zijn er vele mooie wandelroutes te vinden, een fitnessparcours en in het seizoen kunt u champignons en bessen plukken.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Lacs d'Armagnac voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Lacs d’Armagnac

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Bretagne d'Armagnac

32800 Bretagne d’Armagnac

+33 (0)5 62 09 70 92
Engels, Frans, Spaans
eind mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.