Alle foto's

Camping les Lacs d’Armagnac

Camping les Lacs d’Armagnac in Bretagne d’Armagnac is een gezinscamping gelegen aan de oevers van twee meren in de Gers in de Midi-Pyrénées. Een mooie locatie om te vissen, te wandelen en te genieten van de rust en de natuur. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en zijn gelegen tussen de bomen. Er is warm water beschikbaar op elke kampeerplek. De sanitairblokken zijn toegankelijk voor mindervaliden. Ook biedt de camping mooie chalets en stacaravans aan voor een vakantie in de natuur. U geniet van veel privacy omdat de parcelen groot zijn. Er is een campingwinkel aanwezig.

Het zwembad is gevuld met natuurwater en beschikt over een peuterbad voor de allerkleinsten. Ga het meer op met een waterfiets voor uren waterplezier. Nog meer plezier hebben uw kinderen in de speeltuin en de ballenbak. Er is ook een recreatieruimte met televisie. Voor een sportief dagje gaat u beachvolleyballen, badmintonnen of naar het jeu de boulesterrein. In de zomermaanden worden er barbecue- en dansavonden georganiseerd op camping les Lacs d’Armagnac.

Gezinscamping les Lacs d’Armagnac in de Gers

U kunt op camping Les Lacs d’Armagnac gratis vissen in allebei de privémeren zonder dat u een visvergunning nodig heeft. Rondom de camping zijn er vele mooie wandelroutes te vinden, een fitnessparcours en in het seizoen kunt u champignons en bessen plukken.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Lacs d’Armagnac
Frankrijk Occitanië Gers Bretagne d'Armagnac

32800 Bretagne d’Armagnac

Engels, Frans, Spaans
mei - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe