Alle foto's

Camping Le Plan d’Eau Saint Charles

Camping Le Plan d’Eau Saint Charles in Damiatte is een viscamping en ligt in een groen park bij een meer op het platteland in de Tarn in de Midi-Pyrénées. Gezellige Kids Club met leuke activiteiten en een grote zwemvijver met waterglijbaan.

De ruime kampeerplaatsen liggen verspreid over het groene kampeerterrein en zijn afgebakend. U geniet van een prachtige locatie aan de rand van het meer. Naast traditioneel kamperen kunt u ook verschillende huuraccommodaties boeken op deze camping. Verder is er een campingwinkel, snackbar, pizzeria en een broodservice zodat u dagelijks kunt ontbijten met vers brood en Franse croissants.

In de maanden juli en augustus is het genieten in het waterpark op camping Le Plan d’Eau Saint Charles. In de natuurlijke zwemvijver leven kinderen zich uit op de waterglijbanen. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje. In de Kids Club voor kinderen van 5 tot 10 jaar worden leuke activiteiten georganiseerd. Voor jongeren en volwassenen is er een jeu de boulestoernooi en een volleybalveld. Verder is er tafeltennis en zijn er gezellige dansavonden.

Camping Le Plan d’Eau Saint Charles in de Tarn

Bij camping Le Plan d’Eau Saint Charles kunt u gratis vissen in het meer. Of huur een kano of kajak en maak een tochtje op het water. Er is nog meer te beleven in de Tarn, zo kunt u de omgeving per paard ontdekken. Met het hele gezin kunt u gaan quadrijden. golfen of meedoen aan een potje paint-ball. Attractiepark Le Cri de Tarzan is een avonturenpark door de bomen.

Overige information van deze accommodatie

Camping le Plan d’Eau Saint Charles
Frankrijk Occitanië Tarn Damiatte

La Cahuzière, 81220 Damiatte

Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe