Algemene gegevens

Staanplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 40

Camping Le Pont de Mazérat

Camping Le Pont de Mazérat is een kindvriendelijke camping met zwembad op 300 meter van het meer Étang de Tamniès in de Dordogne. Deze camping is geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen en biedt veel mooie faciliteiten. Er is een mooi buitenzwembad, speelruimte, speeltuin met trampoline, tafeltennistafel en de camping organiseert leuke avonden met bandjes voor de volwassenen. En er is Wifi beschikbaar overal op de camping.Camping Le Pont de Mazérat verhuurt 43 kampeerplaatsen, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Houd je van iets meer luxe? Er zijn 40 mooie accommodaties te huur, zoals stacaravans, gîtes en ingerichte tenten. Voor ieder wat wils!

Camping Le Pont de Mazérat in de Dordogne

Camping Le Pont de Mazérat ligt 300 meter bij het meer van Étang de Tamniès vandaan. In de buurt kan je bootjes, kano’s en waterfietsen huren om het meer op te gaan, maar je kunt natuurlijk ook een lekkere duik nemen. In het hoogseizoen ligt er een stormbaan in het water waar iedereen gebruik van mag maken. Kinderen vinden dit fantastisch. Zin om erop uit te gaan? Bezoek het middeleeuwse stadje Montignac of de grotten van Lascaux. Er zijn honderden kastelen in de buurt die bijna allemaal toegankelijk zijn voor toeristen. Ga lekker op kastelentocht met de kinderen en geniet van een avontuurlijke vakantie!

We hebben een aantal opties voor Camping Le Pont de Mazérat voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pont de Mazérat

Frankrijk Aquitaine Dordogne Tamniès

Périgord Noir Dordogne, 24620 Tamniès

+31 (0) 553 29 14 95
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.