Camping Le Temps Libre in Bougé-Chambalud is een gezinscamping in de Isère in de Rhône-Alpes. Een actieve camping vol waterplezier en activiteiten.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 326
Huuraccommodaties: 18
Hoogte: 203 m

France Loc Domaine Le Temps Libre

Camping Le Temps Libre in Bougé-Chambalud is een gezinscamping in de Isère, in de buurt van de Alpen, in de Rhône-Alpes. Een actieve camping vol waterplezier en activiteiten.

De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid op een met gras begroeid kampeerterrein. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Voor nog meer luxe huurt u een Top Presta-plaats op de camping. U beschikt dan over een tuinhuisje met koelkast, een tafel met zes stoelen en twee ligstoelen. Naast traditioneel kamperen is het ook mogelijk om een vakantie te boeken in een van de huuraccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een bar, een restaurant en een supermarkt aanwezig op de camping. In de wasserette met wasdrogers en wasmachines kunt u een wasje draaien.

Een vakantie op camping Le Temps Libre is een vakantie die u nooit zult vergeten. Er is een mooi zwempark met twee verwarmde buitenzwembaden, een verwarmd binnenbad en een peuterbadje met waterspelletjes voor de allerkleinsten. Daarnaast zijn er verschillende waterglijbanen voor kinderen en volwassenen. Urenlang waterplezier gegarandeerd! Omdat er veel Nederlandse gasten zijn op deze camping worden er Nederlandstalige informatiebijeenkomsten georganiseerd, inclusief welkomstdrankje. Er is volop animatie voor groot en klein waaronder een disco, spektakels en sporttoernooien.

Gezinscamping Le Temps Libre in de Isère

Ook in de nabijheid van camping Le Temps Libre is het heerlijk genieten. De regio beidt vele culturele ontdekkingen. Bezoek bijvoorbeeld de klokkentoren van de 12e eeuw in Bougé-Chambalud, ook wel de stad van het fruit genoemd. Wandelliefhebbers zijn te vinden in het park van Pilat tussen Annonay en Saint-Etienne. Ook zijn de grotten van Choranche en het kasteel in Roussillon aanraders tijdens een verblijf in de Isère.

Boek Camping Capfun Domaine Le Temps Libre bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,00 €27,00 €29,00 per nacht
Mini habana 3 personen €203 €588 €742 per week
Habana 4 personen €210 €616 €777 per week
Resort 6/8 personen €280 €504 €1015 per week
Mobilhome 4 personen €210 €450 €658 per week
  • Kampeerplaats: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Capfun Domaine Le Temps Libre

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Bougé-Chambalud

Fond rozier
38150 Bougé-Chambalud

+33 (0)4 74 84 04 09
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.