France Loc Domaine Le Temps Libre

Camping Le Temps Libre in Bougé-Chambalud is een gezinscamping in de Isère, in de buurt van de Alpen, in de Rhône-Alpes. Een actieve camping vol waterplezier en activiteiten.

De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid op een met gras begroeid kampeerterrein. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Voor nog meer luxe huurt u een Top Presta-plaats op de camping. U beschikt dan over een tuinhuisje met koelkast, een tafel met zes stoelen en twee ligstoelen. Naast traditioneel kamperen is het ook mogelijk om een vakantie te boeken in een van de huuraccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een bar, een restaurant en een supermarkt aanwezig op de camping. In de wasserette met wasdrogers en wasmachines kunt u een wasje draaien.

Een vakantie op camping Le Temps Libre is een vakantie die u nooit zult vergeten. Er is een mooi zwempark met twee verwarmde buitenzwembaden, een verwarmd binnenbad en een peuterbadje met waterspelletjes voor de allerkleinsten. Daarnaast zijn er verschillende waterglijbanen voor kinderen en volwassenen. Urenlang waterplezier gegarandeerd! Omdat er veel Nederlandse gasten zijn op deze camping worden er Nederlandstalige informatiebijeenkomsten georganiseerd, inclusief welkomstdrankje. Er is volop animatie voor groot en klein waaronder een disco, spektakels en sporttoernooien.

Gezinscamping Le Temps Libre in de Isère

Ook in de nabijheid van camping Le Temps Libre is het heerlijk genieten. De regio beidt vele culturele ontdekkingen. Bezoek bijvoorbeeld de klokkentoren van de 12e eeuw in Bougé-Chambalud, ook wel de stad van het fruit genoemd. Wandelliefhebbers zijn te vinden in het park van Pilat tussen Annonay en Saint-Etienne. Ook zijn de grotten van Choranche en het kasteel in Roussillon aanraders tijdens een verblijf in de Isère.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Capfun Domaine Le Temps Libre voor je op een rij gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Middenseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen €16 €27 €29 per nacht
Mini habana 3 personen € 203 € 588 € 742 per week
Habana 4 personen € 210 € 616 € 777 per week
Resort 6/8 personen € 280 € 504 € 1015 per week
Mobilhome 4 personen € 210 € 450 € 658 per week
  • Kampeerplaats: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.
Camping Capfun Domaine Le Temps Libre
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Isère Bougé-Chambalud

Fond rozier, 38150 Bougé-Chambalud

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe