Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 73
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 265 m

Flower Camping Les 3 Ours

Camping les 3 Ours in Montbarrey is een gezinscamping gelegen aan de oevers van de rivier La Loue in de Jura in de Franche-Comté. Een paradijs voor kinderen en vissers doe van vliegvissen houden. De kampeerplaatsen zijn afgebakend door kleine hagen voor voldoende privacy. Enkele plaatsen liggen direct aan de oever van de rivier. Daarnaast kunt u ook kamperen in een ingerichte tent voor optimaal glamping gevoel. De mobilhomes op de camping zijn van alle gemakken voorzien. Beschut een drankje doen kan in het restaurant met bar op het overdekte terras met uitzicht op de rivier. Vanaf mei gaat het zwembad open. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbadje. Aan de rivier ligt een privéstrand waar u kunt luieren en een boekje kunt lezen. Voor kinderen is er een speeltuin met een trampoline op camping les 3 Ours. Ook is er tafelvoetbal, tafeltennis, badminton en een groot veld voor andere sporten.

Kamperen in de Jura op camping Les 3 Ours

In de omgeving van camping les 3 Ours zijn er een boel leuke dingen te beleven. Breng een bezoekje aan de grot van Moidons op 35 kilometer van de camping. Of wandel zo de bossen van Forêt de Chaux in en geniet van alle flora en fauna. Helemaal ontspannen doet u in de thermen in Salins-les-Bains en in elke rivier of meer in de Jura is het heerlijk vissen.

Flower Camping Les 3 Ours

Frankrijk Franche-Comté Jura (Frankrijk) Montbarrey

28 rue du Pont, 39380 Montbarrey

0033 (0)3 84 81 50 45
Engels, Frans
half april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.