Alle foto's

Camping les Erables

Camping les Erables in Millau is een kleine camping in een bos gelegen aan de oever van de rivier de Tarn in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Lekker luieren aan het grasstrandje aan de oever van de rivier.

De kampeerplaatsen liggen in de zon of in de schaduw, net wat u het fijnst vindt. De plaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting en liggen nabij een waterpunt. Camping les Erables beschikt over een klein leuk barretje waar u een verfrissend drankje kunt nuttigen. Rondom de receptie en de bar kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Er is een campingwinkel met regionale producten en koude dranken.

Voor kinderen is er een speeltuin en op het sportterrein kunt u allerlei sporten beoefenen. Ook is er een biljarttafel, tafelvoetbal, tafeltennis en kunt u bijvoorbeeld badmintonnen met het hele gezin. In de rivier kunt u pootje baden en vissen. In de recreatieruimte kunt u televisie kijken.

Kleine camping les Erables in de Aveyron

Camping les Erables ligt niet ver van de beroemde viaduct van Millau, de hoogte viaduct ter wereld. In de rivier de Tarn kunt u onder andere kanoën, kajakken en raften. Ook kunt u bergbeklimmen in de Midi-Pyrénées, een dagje canoying, speleologie en bungeejumpen. Wilt u de lucht in? Probeer dan eens paragliden of vlieg met een deltavliegtuigje. Ook de natuur mag niet vergeten worden in de Aveyron, huur een mountainbike of fiets en trek er op uit.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Erables
Frankrijk Occitanië Aveyron Millau

route de Millau-Plage, 12100 Millau

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe