Algemene gegevens

Staanplaatsen: 72
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 349 m

Camping les Erables

Camping les Erables in Millau is een kleine camping in een bos gelegen aan de oever van de rivier de Tarn in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Lekker luieren aan het grasstrandje aan de oever van de rivier.

De kampeerplaatsen liggen in de zon of in de schaduw, net wat u het fijnst vindt. De plaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting en liggen nabij een waterpunt. Camping les Erables beschikt over een klein leuk barretje waar u een verfrissend drankje kunt nuttigen. Rondom de receptie en de bar kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Er is een campingwinkel met regionale producten en koude dranken.

Voor kinderen is er een speeltuin en op het sportterrein kunt u allerlei sporten beoefenen. Ook is er een biljarttafel, tafelvoetbal, tafeltennis en kunt u bijvoorbeeld badmintonnen met het hele gezin. In de rivier kunt u pootje baden en vissen. In de recreatieruimte kunt u televisie kijken.

Kleine camping les Erables in de Aveyron

Camping les Erables ligt niet ver van de beroemde viaduct van Millau, de hoogte viaduct ter wereld. In de rivier de Tarn kunt u onder andere kanoën, kajakken en raften. Ook kunt u bergbeklimmen in de Midi-Pyrénées, een dagje canoying, speleologie en bungeejumpen. Wilt u de lucht in? Probeer dan eens paragliden of vlieg met een deltavliegtuigje. Ook de natuur mag niet vergeten worden in de Aveyron, huur een mountainbike of fiets en trek er op uit.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15,00 €18,00 €20,00 per dag
Extra persoon €4 €4 €4 per dag
Kinderen van 2 t/m 5 jaar €2 €2 €2 per dag
Hond €0,00 €1,20 €1,20 per dag
Mobile Home €276 €385 €525 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Les Erables

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Millau

route de Millau-Plage
12100 Millau

+33 (0)5 65 59 15 13
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.