Algemene gegevens

Staanplaatsen: 126
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Qualité Le Val des Saures

Camping Le Val de Saures is een mooie gezinscamping aan de oevers van de rivier de Lot in Aveyron tussen de stadjes Conque en Laguiole aan de voet van het Aubrac-gebergte in Zuid-Frankrijk. Kamperen zoals u vroeger deed: lekker koken op een gasstelletje en genieten van de wonderschone natuur. De groene kampeerplaatsen worden afgebakend door bomen en hagen en bieden voldoende privacy. Naar wens kunt u een plaats in de zon of in de schaduw kiezen. De chalets zijn te vinden in le Village du Bastié aan het eind van de camping. De huuraccommodaties zijn gebouwd op terrassen met uitzicht op de rivier de Lot. Op camping Le Val des Saures in Aveyron vindt u een recreatieruimte met televisie, tafelvoetbal en Wi-Fi. Voor kinderen tot 10 jaar is er een speeltuin. In de zomermaanden is er elke zondagavond een welkomstcocktail met lokale lekkernijen. Vier keer in de week is er een Kids Club en voor jongeren is er elke zondagavond een leuke activiteit. Het gemeentezwembad is via de camping te bereiken en kan gratis gebruikt worden.

Gezinscamping Le Val des Saures

Boek uw cursus via gezinscamping Le Val des Saures en leer hoe het is om een rivier te bedwingen per kano of per kajak. Wandelaars wanen zich in het paradijs in de Lot-vallei. Meer dan 100 kilometer wandelpaden zijn uitgestippeld om de prachtige natuur te verkennen. Ook de ideale regio voor liefhebbers van mountainbiketochten.

We hebben een aantal opties voor Camping Qualité Le Val des Saures voor je op een rijtje gezet:

Camping Qualité Le Val des Saures

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Entraygues-sur-Truyère

12140 Entraygues-sur-Truyère

 

+33 (0)5 65 44 56 92
Engels, Frans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.