Alle foto's

Gezinscamping Le Bosquet in Aveyron

Camping Le Bosquet in La Fouillade is een gezinscamping in de buurt Najac en een mooi waterplan in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. De camping beschikt over een zwembad, een speeltuin en gezellige animatie voor het hele gezin.

De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend voor maximale privacy. U kunt kiezen uit een plekje in de zon of een plek in de schaduw. De plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. Er zijn drie sanitairblokken op de camping, toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen is het ook mogelijk om te overnachten in de comfortabele mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. Op de camping kunt u gebruikmaken van de broodservice met dagelijks vers brood en Franse croissants.

Geniet van het zwembad en de aquagymlessen op camping Le Bosquet. Rondom het zwembad staan ligstoelen en parasols zodat u op uw gemak een boek kunt lezen of een oogje in het zeil kunt houden terwijl de kinderen zich vermaken in het water. Ontmoet andere campinggasten bij de jeu de boulesbaan. Er is een sportterein voor sportliefhebbers waar u onder andere kunt volleyballen. Voor kinderen is er een speeltuin, tafeltennis en een trampoline.

Kanoën in de Aveyron bij Le Bosquet

In het meer bij camping Le Bosquet kunt u vissen indien u beschikt over een viskaart. De Ayeron is een prachtige regio om te wandelen en te fietsen. De vele paden leiden u langs de meest mooiste plekjes in de Midi-Pyrénées. In de buurt van de camping kunt u ook kanoën en kajakken. Bekijk de omgeving eens vanuit een ander perspectief en maak een ballonvaart in de lucht. In La Fouillade ligt een tennisbaan en minigolf.

Overige information van deze accommodatie

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Middenseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen €12 €13 €18 per nacht
Extra persoon € 2,50 € 3 € 4 per dag
Kinderen 4-10 jaar € 1,50 € 1,50 € 2 per dag
Huisdie € 2 € 3 € 5 per dag
Mobilhome 4 pers. € 230 € 360 € 480 per week
Mobilhome 4/6 pers. € 400 € 690 € 820 per week
  • Kampeerplaats o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan.
Camping Le Bosquet (Aveyron)
Frankrijk Occitanië Aveyron La Fouillade

rue des Genêts, 12270 La Fouillade

Frans
half april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe