Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Terre Rouge

Camping Terre Rouge in Villecomtal is een atypische glamping in een prachtige natuurlijke omgeving waar u weer één wordt met de natuur in de Midi-Pyrénées in de Aveyron. Laat uw kinderen de natuur ontdekken in de Kids Club. De camping beschikt over mooie lodgetenten met terras gebouwd op kleine heuveltjes. Het zijn net boomhutten die u terugvoeren naar uw jeugd. Een romantische sfeer, ideaal voor een avond in kaarslicht op het privégedeelte rondom de tent. Naast lodgetenten biedt camping Terre Rouge ook kampeerplaatsen aan voor tenten die u zelf meeneemt van huis. Een kindvriendelijke camping met een keur aan activiteiten: paintball, lasergamen, een nachtexcursie, nachtzwemmen en verrassingsavonden. In de zomermaanden worden de kinderen ’s ochtends opgewacht om de natuur samen te ontdekken.

Kamperen in de Aveyron bij camping Terre Rouge

In een straal van 30 kilometer rondom camping Terre Rouge zijn er ontzettend veel dingen te beleven. Wat dacht u van tennissen, golfen of bijvoorbeeld kanoën en kajakken? Dierentuinen, kinderboerderijen en prachtige exposities zijn ook te bezoeken. Vooral de natuur en de cultuur mogen niet vergeten worden in deze unieke omgeving. Prachtige Franse dorpjes zoals Conques en Estaing zijn het bezoeken waard. Ook de kathedraal van Rodez is een bezienswaardigheid. Proef het echte Franse leven in de kleine gastvrije restaurantjes en neem een glaasje lokale champagne Fest’aing. Een dagje op pad zonder auto? Er zijn volop wandelpaden die u zowel alleen als met een excursie via de camping kunt bewandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Terre Rouge voor je op een rijtje gezet:

Camping Terre Rouge

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Villecomtal

Le Verdier, 12580 Villecomtal

+33 (0)5 65 51 61 42
Engels, Frans
eind februari - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.