Yelloh! Village - La Grange de Monteillac in Aveyron is een aangenaam kleinschalige camping in een rustgevende en authentieke omgeving in Zuid-Frankrijk.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 53
Huuraccommodaties: 51
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping La Grange de Monteillac

Camping La Grange de Monteillac in Sévérac-l’Eglise is een familiecamping in het hart van de Aveyron en de ideale uitvalsbasis om het departement Midi-Pyrénées te ontdekken. De camping beschikt over een mooi zwemparadijs, animatieclub voor kinderen en jongeren en leuke activiteiten voor volwassenen. De kampeerplaatsen op camping La Grange de Monteillac zijn ruim en beschikken over een elektriciteitsaansluiting. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen kunt u ook verschillende huuraccommodaties huren zoals een mobilhome, een ingerichte tent of een chalet. Tijdens het hoofdseizoen kunt u dagelijks genieten van een vers ontbijt met brood en croissants. Ook koopt u uw dagelijkse krantje in de campingwinkel. Uw was kunt u doen in de wasserette waar u een wasmachine en droger aantreft. Camping La Grange de Monteillac is een paradijs voor kinderen met het grote waterpark. Het waterpark bestaat uit drie zones: een zwembad, een jacuzzi en een ludiek waterbad met spelletjes voor het hele gezin. Alle baden zijn verwarmd en rondom vindt u ligstoelen en parasols. In juli en augustus is er een badmeester aanwezig. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen want er zijn twee Kids Clubs, een voor de kleintjes en een voor de grotere kinderen. Verder worden er leuke activiteiten en animatie georganiseerd.

Vakantie in de Aveyron

Camping La Grange de Monteillac ligt op een ideale plek in de Aveyron wat het mogelijk maakt om de mooiste plekjes van de Midi-Pyrénées te zien. Bezoek de viaduct van Millau, een enorm indrukwekkend bouwwerk. In de kelders van Roquefort leert u hoe de Roquefort-kaas wordt geproduceerd. Er zijn prachtige ritten te maken in de Gorges du Tarn met de auto of per motor. Aveyron is ook de regio voor wandelaars en natuurliefhebbers. Verder kunt u er paragliden, kanoën en verschillende attractieparken bezoeken. De camping heeft een ideale ligging tussen de Lotvallei, de Gorges du Tarn, het Regionaal Natuurpark van de Grands Causses en de bergen van de Aubrac.

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village La Grange de Monteillac voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village La Grange de Monteillac

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Sévérac-l'Eglise

12310 Sévérac-l’Eglise

+33 (0)5 65 70 21 00
Engels, Frans
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.