Meer foto's

Les Terrasses du Lac

Camping Les Terrasses du Lac in Pont-de-Salars is een ruime camping tussen Millau en Rodez gelegen aan een meer in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Genieten van de natuur en de leuke activiteiten op de camping. De kampeerplaatsen zijn ruim en hebben mooi uitzicht op de prachtige natuur. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mobilhomes huren voor een luxe vakantie in Frankrijk. Geniet elke ochtend van vers brood en haal uw boodschappen bij de campingwinkel. In de wasserette vindt u een wasmachine en een droger om uw wasjes te draaien. Camping Les Terrasses du Lac is uitgerust met een verwarmd waterparadijs met waterglijbaan, massagestralen, glijbaan voor de kleintjes en een jacuzzi. Daarnaast is er tafeltennis, een recreatieruimte met spelletjes en een jeu de boulesbaan. Ontmoet andere gasten op het volleybalterrein. Voor kinderen is er een speeltuin met uitdagende speeltoestellen.

Vakantie in Aveyron

Profiteer van het water en de natuur en maak mooie tochten per kano op het meer of huur een waterfiets. Camping Les Terrasses du Lac is ideaal gelegen in de Aveyron. Op de oevers van het meer kunt u een hengeltje uitgooien en onder andere karpers vangen. Bezoek ook de Viaduct van Millau, de kelders waar de Roquefort-kazen worden gemaakt en de Gorges du Tarn. Naast kanoën kunt u ook raften in de Gorges du Tarn vlakbij Millau.

Overige information van deze accommodatie

Les Terrasses du Lac
Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Pont-de-Salars

La Souquette, 12290 Pont-de-Salars

Engels, Frans, Spaans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe