Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 33
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 700 m

Camping Saint Etienne

Camping Saint Etienne in Villefranche-de-Panat is een natuurcamping gelegen aan de oevers van het meer van Villefranche-de-Panat in de bergen in de Aveyron, Midi-Pyrénées. Een fijne camping met directe toegang tot het meer en een mooi strand. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kunt kiezen uit een standaardplaats of een mooi plekje aan het meer. De plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt en ze zijn afgebakend door laurierhagen. Het kampeerterrein herbert ook verschillende mobilhomes, ingerichte tenten, houten bungalows en tipi-tenten. Daarnaast is er een snackbar, ijsbar, afhaalmaaltijden en een broodservice. In de campingwinkel haalt u de hoogstnodige boodschappen.  In de bar is er gratis WiFi. Kinderen zullen zich geen moment vervelen op camping Saint Etienne. Er is een speeltuin, een trampoline en een tafeltennistafel. Op het volleybalveld en de jeu de boulesbaan komen de gasten bij elkaar om samen te spelen. In de recreatieruimte kunt u boeken lenen. Er is een directe toegang tot het strand waar u een duik kunt nemen in het meer.

Kamperen in de Aveyron

Aan de oever van de rivier kunt u vissen of met een bootje het water op. Ook zijn er kano’s te huur en fietsen. U kunt verschillende plaatjes bezichtigen met vertrek vanaf camping Saint Etienne: Roquefort en haar kaas, Conques, Belcastel en Sylvanes. Trek er op uit met de fiets, auto of paard en ontdek de Gorges du Tarn en de authentieke dorpjes. Houdt u van avontuur? Maak dan een paraglidingvlucht en bekijk de Aveyron vanuit een ander perspectief.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,00 €20,00 per dag
Extra persoon €6,50 €6,50 €6,50 per dag
Mobile Home 4 tot 6 personen €45,00 €45,00 €50,00 per dag

Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper

Camping Saint Etienne

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Villefranche-de-Panat

Lac de Villefranche-de-Panat
route de Rodez
12430 Villefranche-de-Panat

+33 (0)5 65 46 45 18
Engels, Frans
begin april - half oktober

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.