Alle foto's

Camping Les Prades

Camping Les Prades in Mostuéjouls is een viersterren camping aan de voet van de Gorges du Tarn aan een rivier in een van de mooiste regio’s van Frankrijk, de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Een gastvrije camping voor natuurliefhebbers en iedereen die van leuke activiteiten houdt. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en voorzien van een elektriciteitsaansluiting. De plekken liggen half in de schaduw en half in de zon op een vlakke en grasondergrond. Op de camping kunt u koelkasten, barbecues en tuinmeubilair huren. Er zijn drie sanitairblokken met warm water en een speciale ruimte voor baby’s. In de maanden juli en augustus is er een campingwinkel en koopt u vers brood en croissants. Buiten het seizoen wordt het brood naar uw kampeerplaats gebracht. Camping Les Prades beschikt over een verwarmd zwembad met glijbaan, jacuzzi en peuterbad. In de sauna kunt u gratis relaxen. Op de tennisbaan kunt u een balletje slaan. Rackets en ballen zijn gratis te huur bij de receptie. Voor kinderen is er een speeltuin. Ook kunt u boogschieten, badmintonnen, volleyballen en fitnessen op de camping.

Luxe camping Les Prades in de Aveyron

In de buurt van camping Les Prades kunt u prachtige wandelingen maken met gids in de maanden juli en augustus. De rivier die langs de camping loopt is een ideale plek om te leren kanoën. Kano’s zijn gratis te huur bij de camping. Ook kunt u vissen, raften, paragliden en bergklimmen. Voor kinderen is er een leuk attractiepark waar ze kunnen klimmen in een bomenparcours. De vélo-rail is een leuke activiteiten voor het hele gezin.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Prades
Frankrijk Occitanië Aveyron Mostuéjouls

12720 Le Rozier/Mostuéjouls

Engels, Frans
mei - half september

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Nette camping

    Rustige camping met een lekker zwembad. Vooral omdat er geen drukke feestavonden waren hebben wij het goed naar onze zin gehad. De camping was netjes verzorgd en het personeel erg aardig.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe