Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 43
Oppervlakte: 1,1 ha

Camping Les Jardins d’Elsa bij Vias-Plage

Camping Les Jardins d’Elsa is een pareltje in de mooie regio Languedoc-Roussillon, vlakbij het levendige Vias-Plage in de Hérault. De kleine camping beschikt over een heerlijk zwembad en veel service. Het kampeerterrein van camping Les Jardins d’Elsa is volledig omheinde en telt slechts 43 stacaravan-plaatsen. Deze kleinschaligheid maakt dat u uw (kleine) kinderen met een gerust hart vrij kunt laten rondlopen. Wij doen er alles aan om u in de watten te leggen met een bijzonder hoog serviceniveau. Zo worden verse broodjes en zelfs uw maaltijden bij uw stacaravan bezorgd, als u dat wenst. Camping Les Jardins d’Elsa: klein maar zeer fijn, op vijf sterren niveau. Dit alles op loopafstand van de fijne stranden van Vias-Plage. In de zomer maanden is de kids club 5 ochtenden in de week geopend, hier kunnen de kinderen lekker kunnen knutselen of gewoon even langs kunnen komen om te spelen.

Kleine camping Les Jardins d’Elsa in de Hérault

Camping Les Jardins d’Elsa ligt op loopafstand van het zandstrand en op slechts enkele minuten fietsen van het centrum van Vias. In de omgeving is er veel te bezoeken, Agde op 6 km, Pézenas 19 km, Sète 30 km, Montpellier nog geen 50 km en Carcassonne 100 km. Wij doen er alles aan om u onze mooie streek te laten ontdekken met voor een ieder een aangepaste circuit naar gelang van de familie compositie.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Stacaravan 2 kamers €32 €65 €135 per dag
Stacaravan 3 kamers €40 €125 €145 per dag
Mobilhome 2 kamers €37 €116 €147 per dag
Mobilhome 3 kamers €45 €136 €163 per dag
Stacaravan Premium €50 €152 €173 per dag
Stacaravan Premium €58 €173 €195 per dag
Camping Les Jardins d’Elsa
Languedoc-Roussillon Hérault Vias

Chemin des Oeillets
34450 Vias Plage

+33 (0)4 67 01 69 00
Bekijk klant, Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.