Meer foto's

Camping Sites et Paysages Les Prairies

Camping Les Prairies in Seyne-les-Alpes is een gezellige familiecamping in de Haute Provence gelegen aan de oevers van de rivier La Blanche op een hoogte van zo’n 1100 meter. Men heeft prachtige uitzichten op de Alpen vanaf de camping en het terrein is omringd door de prachtige, ongerepte natuur van ‘Le Pays de Seyne’.

Camping Les Prairies is een ideale camping voor mensen die van natuur en rust houden. De camping beschikt over alle comfort om u een heerlijke tijd te gunnen in de bergen in Zuid-Frankrijk. Er is een verwarmd zwembad, een speeltuin en babykamer. Er is een BBQ-plaats en men kan er maaltijden afhalen. Ook is het heerlijk vertoeven aan het water waar u verkoeling vindt tijdens de hete zomerdagen.

Vakantie in de Franse Alpen op camping Les Prairies

Op camping Les Prairies kunt u rustig ontspannen in een prachtige natuurlijke omgeving of u kunt er een sportievere vakantie van maken in de omgeving. Men kan er prachtig wandelen in de uitgestrekte bergen, paardrijden, zweefvliegen en mountainbiken. Er zijn in de omgeving ook verschillende watersporten te beoefenen. De Haute Provence is verder ook gekend voor zijn prachtige dorpjes en heerlijke streekcultuur. De camping is gelegen tussen Digne Les Bains en Seyne les Alpes. Marseille ligt opzo’n 177 kilometer dus men kan er perfect een daguitstap van maken.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Sites et Paysages Les Prairies voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages Les Prairies
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Seyne-les-Alpes

Haute Gréyère, 04140 Seyne-les-Alpes

Engels, Frans
mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe