Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 51
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 780 m

Camping L’Epi Bleu

Camping L’Epi Bleu in Banon is een boscamping in het hart van de Provence in de Alpes-de-Haute-Provence tussen de eikenbomen. Er is een zwembad en tal van activiteiten voor jong en oud.

De kampeerplaatsen zijn tussen de 80 en 120 m2 groot. Er zijn plaatsen in de schaduw en in de halfschaduw en ze zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Er zijn twee sanitairblokken op de camping waarvan een verwarmd en vlakbij het zwembad. Voor gezinnen met kinderen is er een aparte babyroom. Ook is het sanitair toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen, is het ook mogelijk om uw vakantie door te brengen in een van de comfortabele huuraccommodaties. Er zijn mobilhomes, chalets, huisjes op palen en ingerichte tenten. Verder vindt u op de camping een wasserette, een gemeenschappelijke barbecueplaats en een picknickplek. In de zomermaanden is er een campingwinkel en een broodpunt. Tevens beschikt de camping over een snackbar en een brasserie.

Er is een gezellig zwembad op camping L’Epi Bleu dat ook nog eens verwarmd is. Heerlijk voor een iets frissere dag. Rondom het zwembad staan ligstoelen om lekker een boek in te lezen of uw kinderen in de gaten te houden. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. Sportliefhebbers zijn te vinden op het beachvolley- en beachvoetbalveld. Ook zijn er jeu de boulesbanen, tafeltennistafels, tafelvoetbal en speelautomaten. Voor kinderen is er een springkasteel waar ze naar hartenlust kunnen springen. In de zomer organiseert de camping gezellige animatie en sportieve activiteiten. Er is een kidsclub voor kinderen.

Boscamping L’Epi Bleu in de Provence

Kamperen in de Alpes-de-Haute-Provence betekent kamperen te midden van de natuur. Er is van alles te doen in de omgeving van camping L’Epi Bleu. Zo kunt u paragliden, in bomen klimmen, een avonturenpark bezoeken en paardrijden. Vanaf de camping maakt u ook de mooiste wandelingen in de natuur. In Forcalquier, Banon, Apt en Reillanne zijn leuke marktjes te bezoeken. Proef ook de lokale gastronomie en geniet van de geitenkaasjes van Banon.

Flower Camping L’Epi Bleu

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Banon

Lieu dit les Gravières, 04150 Banon

+33 (0)4 92 73 30 30
Engels, Frans
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.