Algemene gegevens

Staanplaatsen: 126
Huuraccommodaties: 11
Hoogte: 700 m

Camping L’or Bleu

Camping L’or Bleu in Barrême is een gezellige familiecamping die ligt in de Haute Provence aan een riviertje, op 5 min wandelen van het dorpje Barrême, de oude hoofdstad van de lavendel. Er zijn zeer veel activiteiten op het camping terrein zelf en daarbuiten. Vervelen zal men zich dus nooit doen op deze levendige camping en in de prachtige omgeving. Het aangename klimaat zorgt voor warme, zonnige dagen en koele nachten voor een weldoende nachtrust. Aan de bar en restaurant kan men eten en iets drinken en er worden menig leuke muzikale avonden georganiseerd. Het zwembad biedt verkoeling tijdens een warme dag of na een leuke sportieve activiteit. Ook is er een mogelijkheid tot ping-pong, petanque en volleybal op Camping L’or Bleu. U vindt een uitgebreid programma voor de kleintjes zoals een kindercircus, springkasteel, speelzaal, speeltuin en animatie.

Vakantie in Haute Provence

Camping L’or Bleun ligt nabij het dorpje Barrême en op 13 kilometer van de prachtige Gorges du Verdon. Op anderhalf uur rijden bent u in Nice, Cannes en Marseille aan de kust. Het kleine treintje Des Pignes brengt u van Digne zo naar Nice waar u mooie uitstapjes kunt maken. Buiten de camping kunt u vissen, paardrijden, fietsen, allerlei watersporten beoefenen, parapenten, tochtjes maken met de quad en bungijumpen.

We hebben een aantal opties voor Camping L'or Bleu voor je op een rijtje gezet:

Camping L’or Bleu

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Barrême

Le Bas Paraire, 04330 Barrême

+33 (0)4 92 34 22 70
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.