Algemene gegevens

Staanplaatsen: 297
Huuraccommodaties: 60
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Terra Verdon

Camping Terra Verdon is een grote familiecamping met zwembad in de Provence en ideaal voor de natuurliefhebber. Mensen die houden van open ruimte, prachtige vergezichten en zon zijn hier aan het juiste adres. Ronddobberend in het zwembad kan men genieten van het indrukwekkend uitzicht op de Mont-Destourbes (1542m hoog) en de omringende bergen. Op Camping Terra Verdon kunt u vanuit het restaurant met uitzicht op het zwembad genieten van de keuken, hier kan men ook ontbijten. Tijdens de zomeravonden worden er op camping International activiteiten georganiseerd zoals karaoke en dansavonden. Tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus is de kruidenier geopend. Daarnaast is er een groot springkasteel, speeltuin en pingpongtafels.

Natuurwandelingen in de Haut-Provence

Niet ver van Camping Terra Verdon vindt men het prachtige middeleeuwse dorp Catellane met zijn gezellige straatjes en marktjes. Camping International is gelegen in de prachtige natuur van de Haut-Provence. In de nabijheid van de camping kan men prachtige natuurwandelingen maken in de Gorges-du-Verdon of een van de gezellige Provençaalse dorpjes bezoeken, het dichtstbijzijnde is Catellane. Er zijn vele meren in de buurt waar men verschillende watersporten kan beoefenen.

We hebben een aantal opties voor Camping Terra Verdon voor je op een rijtje gezet:

Camping Terra Verdon

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Castellane

Route Napoléon, 04120 Castellane

0033 (0)4 92 83 66 67
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.