Algemene gegevens

Staanplaatsen: 108
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 1,7 ha
Hoogte: 600 m

Camping Saint Jean

Camping Saint Jean in Moustiers-Sainte-Marie is een natuurcamping in het hart van een natuurpark in de Alpes-de-Haute-Provence in de Provence. Ideaal voor als u op zoek bent naar rust en wilt genieten van de natuur.

De kampeerplaatsen liggen op een vlak en met gras begroeid kampeerterrein. De plaatsen zijn schaduwrijk en toegankelijk voor elk voertuig. Mooie hagen bakenen de plekjes af voor optimale privacy. Er zijn twee sanitairblokken waarvan een toegankelijk is voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen, kunt u vakantie vieren in een van comfortabele huuracommodaties. Er zijn mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. Voor een verblijf dicht bij de natuur kiest u voor een bungalowtent zonder sanitair. De camping beschikt over een wasserette met wasmachines en een strijkgelegenheid. Verder is er een snackbar, een bar en een supermarkt. Tevens kunt u dagelijks brood bestellen voor de dag erna.

Camping Saint Jean beschikt over een speeltuin met verschillende speeltoestellen voor kinderen. Zo zijn er glijbanen, schommels en andere uitdagende spelletjes te doen. Op het jeu de boulesterrein kunt u een gezellig spelletje jeu de boules spelen onder het genot van een drankje en andere campinggasten ontmoeten en leren kennen. Verder vindt u een volleybalterrein op de camping voor de sportliefhebbers. De hele familie is te vinden op het minigolfterrein voor een spannend wedstrijdje met club en golfbal. Ook zijn er tafeltennistafels op de camping.

Natuurcamping Saint Jean, kamperen in de Alpes-de-Haute-Provence

Camping Saint Jean is gelegen in een natuurpark in de Gorges du Verdon. Op vier kilometer van de camping ligt het kunstmatige meer Sainte Croix. Op dit meer kunt u bootjes, waterfietsen en kano’s huren en leuke tochtjes maken. Vaar richting de nauwe versmalling de rivier op en bewonder het prachtige blauwe water en de vele kleine inhammen en grotten. Het dorpje Moustiers-Sainte-Marie ligt op 700 meter van de camping en is bekend vanwege haar aardewerk en porselein. Zeker een bezoekje waard!

We hebben een aantal opties voor Camping Saint Jean voor je op een rijtje gezet:

Camping Saint Jean

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Moustiers-Sainte-Marie

Quartier Saint Jean, 04360 Moustiers-Sainte-Marie

+33 (0)4 92 74 66 85
Engels, Frans
eind maart - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.