Alle foto's

Camping L’Océan

Camping L’Océan in Brem-sur-Mer is een driesterrencamping vlakbij de Atlantische kust met een prachtig waterpark in de Vendée in de Pays de la Loire. Het animatieteam staat voor u klaar!

De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen in de zon of in de schaduw en zijn geheel omringd door hagen. Houdt u van iets meer luxe? Boek dan een vakantie in een ingerichte tent. De camping beschikt ook over verschillende stacaravans met terras. Kamperen met het gemak van thuis!

Een groot pluspunt van camping L’Océan is het overdekte en verwarmde waterpark. Gillend van de glijbaan, wegdromen in de jacuzzi of tegen de stroom in zwemmen, alles is mogelijk. Tijdens de zomermaanden is er een gezellig animatieteam die met veel plezier leuke en sportieve activiteiten organiseert voor het hele gezin. Zin om te dansen? Of liever een dansvoorstelling bekijken? Het kan allemaal.

Ontdek de Vendée per fiets

Camping L’Océan is gelegen in een regio vol zee, strand en natuur. Brem-sur-Mer ligt aan de rand van het bos en de prachtige zoutmeren. Heerlijk wandelen of fietsen over de aangelegde paden is een must als u houdt van de natuur. Het vissersdorpje la Gachère mag u niet missen: smalle straatjes, lage huizen en verrukkelijke lokale specialiteiten.

Overige information van deze accommodatie

Camping L’Océan
Frankrijk Pays de la Loire Vendée Brem-sur-Mer

17 rue du Brandais, 85470 Brem-sur-Mer

half april - november

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe