Algemene gegevens

Staanplaatsen: 533
Huuraccommodaties: 178
Kampeerterrein: 13 ha

Camping L’Océan

Camping L’Océan in Brem-sur-Mer is een driesterrencamping vlakbij de Atlantische kust met een prachtig waterpark in de Vendée in de Pays de la Loire. Het animatieteam staat voor u klaar!

De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen in de zon of in de schaduw en zijn geheel omringd door hagen. Houdt u van iets meer luxe? Boek dan een vakantie in een ingerichte tent. De camping beschikt ook over verschillende stacaravans met terras. Kamperen met het gemak van thuis!

Een groot pluspunt van camping L’Océan is het overdekte en verwarmde waterpark. Gillend van de glijbaan, wegdromen in de jacuzzi of tegen de stroom in zwemmen, alles is mogelijk. Tijdens de zomermaanden is er een gezellig animatieteam die met veel plezier leuke en sportieve activiteiten organiseert voor het hele gezin. Zin om te dansen? Of liever een dansvoorstelling bekijken? Het kan allemaal.

Ontdek de Vendée per fiets

Camping L’Océan is gelegen in een regio vol zee, strand en natuur. Brem-sur-Mer ligt aan de rand van het bos en de prachtige zoutmeren. Heerlijk wandelen of fietsen over de aangelegde paden is een must als u houdt van de natuur. Het vissersdorpje la Gachère mag u niet missen: smalle straatjes, lage huizen en verrukkelijke lokale specialiteiten.

We hebben een aantal opties voor Camping L'Océan voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Océan

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Brem-sur-Mer

17 rue du Brandais, 85470 Brem-sur-Mer

0033 (0)2 51 90 59 16
half april - november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.