Algemene gegevens

Staanplaatsen: 103
Huuraccommodaties: 19
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 160 m

Camping Locronan

Camping Locronan in Locronan is een ecocamping in het zuiden van de Finistère met uitzicht op zee vlakbij Quimper in Bretagne. Een overzichtelijke camping met een mooi overdekt en verwarmd zwembad, ook als het regent. De kampeerplaatsen zijn gebouwd op terrassen met een geweldig uitzicht op de baai van Douarnenez. De plekken zijn plat en begroeid met gras. Ook verhuurt de camping mobilhomes, houten cottages en ingerichte tenten. In het hoogseizoen kunt u gebruikmaken van de broodservice. Dat betekent elke dag vers brood en Franse croissants. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in het overdekte en verwarmde zwembad met apart peuterbadje voor de allerkleinsten. Uitgezwommen? Dan zijn ze te vinden in de speeltuin met uitdagende speeltoestellen of bij de tafeltennistafel. Op 300 meter van camping Locronan ligt een tennisbaan waar u op uw gemak een balletje kunt slaan. Liefhebbers van jeu de boules zitten ook goed op deze camping.

Camping Locronan, surfen in Bretagne vlakbij Quimper

Vanaf camping Locronan loopt u binnen een paar minuten naar het centrum van dit middeleeuwse dorpje waar u prachtige architectuur kunt bewonderen. Een duik in de zee nemen? Op 5 kilometer liggen de fijne zandstranden van Bretagne op u te wachten. Een sportief uitje maken kan met de mountainbike op een van vele fietspaden. Of trek wandelend de regio in en geniet van al het moois dat Frankrijk u te bieden heeft.

Camping Locronan

Frankrijk Bretagne Finistère Locronan

rue de la Troménie, 29180 Locronan

+33 (0)2 98 91 87 76
Engels, Frans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.