Algemene gegevens

Staanplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping du Vieux Verger

Camping du Vieux Verger in Névez is een gezellige familiecamping in het zuiden van de Finistère in een natuurlijke omgeving vlakbij zee in Bretagne. Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen en te genieten van alle activiteiten op de camping. De kampeerplaatsen zijn ruim en vlak en afgebakend met struiken en hagen voor voldoende privacy. Over het hele kampeerterrein zijn waterpunten te vinden en elke plek beschikt over een elektriciteitsaansluiting. Nog meer luxe vindt u in de mobilhomes en de huurappartementen. Elke gast kan gratis gebruikmaken van internet. In het zomerseizoen is er een broodservice met vers brood en Franse croissants. Ook kunt u dagelijks uw krantje lezen tijdens de zomermaanden. Tweemaal per week worden er pizza’s gebakken en lekkere crêpes.

Het zwembad op camping du Vieux Verger is een paradijs voor kinderen. Er zijn waterglijbanen en leuke waterspelletjes voor groot en klein en het water is verwarmd. De allerkleinsten vermaken zich in het peuterbadje. Er is nog veel meer te beleven voor kinderen: er zijn maar liefst twee speeltuinen met leuke speeltoestellen en een trampoline. Sportliefhebbers zijn te vinden bij de tafeltennis, het volleybalterrein of bij het badmintonveld. Ook is er een jeu de boulesbaan waar men het typische Franse spelletje kan beoefenen.

Camping du Vieux Verger, vakantie in Bretagne

Ook in de omgeving van camping du Vieux Verger hoeft u zich geen moment te vervelen. Het fijne zandstrand Raguénez ligt op 600 meter van de camping waar u kont luieren of zwemmen in de zee. De bekende wandelroute de GR 34 ligt vlakbij en is de kans om langs de zee te wandelen en te genieten van de prachtige panorama-uitzichten. Er zijn verschillende zeilscholen in de buurt, u kunt paardrijden in de Finistère of vissen. Waterliefhebbers gaan duiken en de onderwaterwereld van Bretagne ontdekken.

Camping Du Vieux Verger

Frankrijk Bretagne Finistère Névez

20 Keroren Raguénez, 29920 Névez

+33 (0)2 98 06 86 08
Engels, Frans
half april - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.