Algemene gegevens

Staanplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping de L’Aber

Camping de L’Aber in Crozon Morgat is een rustige gezinscamping op het schiereiland Crozon gebouwd tegen de heuvel met een uitzicht over de baai in de Finistère in Bretagne. Het hoogtepunt van deze camping is het geweldige panorama over zee en rivier. Op het kampeerterrein van 2,5 hectare liggen de kampeerplaatsen op het zuiden gelegen. Het uitzicht op de zee en de rivier de l’Aber is werkelijk fantastisch. De plekken zijn afgebakend voor optimale privacy. Daarnaast verhuurt de camping ook huuraccommodaties met een overdekt of open terras met tuinmeubilair. Er is een bar, broodservice en in het restaurantje worden huisgemaakte pizza’s gebakken. Voor de liefhebbers worden er ook crêpes gebakken.Zwemmen in het zwembad, spelen in de speeltuin of springen op de trampoline. Er is genoeg te doen op Camping de L’Aber. Eenmaal per week wordt er een jeu de boulestoernooi georganiseerd. Daarnaast is er een recreatieruimte met televisie en spelletjes en een tafeltennistafel.

Gezinscamping in de Finistère

Bij Camping de L’Aber ligt een fijn zandstrand aan de rivier waar u kunt vissen en zwemmen. Wandelliefhebbers opgelet: er zijn meer dan 30 wandelingen te maken op het schiereiland Crozon. Vraag bij de receptie om meer informatie. Ook zijn er mooie mountainbikeroutes te volgen. Cultuur vindt u bij fort de Rozan.

We hebben een aantal opties voor Camping de L'Aber voor je op een rijtje gezet:

Camping de L’Aber

Frankrijk Bretagne Finistère Crozon

Tal-ar-Groas, Route de l’Aber, 29160 Crozon

+33 (0)2 98 27 02 96
Frans
 half maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.