Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Les Roulottes des Korrigans

Camping Les Roulottes des Korrigans in Brasparts is een bijzondere camping op een heuvelachtig kampeerterrein in het natuurpark Armorique in de Finistère in Bretagne. Voor wie eens op een andere manier wil kamperen: overnachten in een woonwagen! Uniek kamperen kan in de authentieke woonwagens op deze camping. De houten woonwagens zijn gezellig ingericht en ideaal voor een romantische vakantie waarbij u zich waant in vervlogen tijden. De gîte woonwagens zijn ingericht met keuken, badkamer en woon-slaapgedeelte. De ‘hotel’ woonwagens beschikken over een bed en een badkamer. Het ontbijt kan extra worden bijbesteld tijdens uw boeking. Ook is er een wasmachine en droger aanwezig op de camping. Voor kinderen is er een speeltuin op het kampeerterrein. Voor wie fit wil blijven is er een klein fitnessparcours uitgezet. Wilt u de andere gasten van camping les Roulottes des Korrigans ontmoeten? Kom dan samen bij de tafeltennistafel voor een leuk potje tafeltennissen. Er is een jacuzzi met sauna om even lekker te relaxen. Verder is het gewoonweg genieten van het landschap, de uitzichten en de rust op deze unieke en groene camping.

Camping Les Roulottes des Korrigans in de Finistère

Camping Les Roulottes des Korrigans ligt in Brasparts waar u de kapel en de kerk kunt bezoeken. Ook staat deze regio bekend als ‘Roi Hortensia’ en ziet u overal om u heen deze mooie en volle bloemen. De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen in de natuur terwijl u geniet van de vergezichten, de dieren en de stilte.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Roulottes des Korrigans voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Roulottes des Korrigans

Frankrijk Bretagne Finistère Brasparts

Goarem Edern, 29190 Brasparts

 

 

+33 (0)2 98 81 41 62
Engels, Frans, Spaans
begin februari - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.