Algemene gegevens

Staanplaatsen: 132
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 3,8 ha

Camping les Prés Verts

Camping Les Prés Verts is een rustige camping in Bretagne met verwarmd zwembad direct gelegen aan de stranden van de baai van Concarneau in het Bretonse departement Finistère. Op het groene kampeerterrein vindt u afgebakende kampeerplaatsen en verschillende huuraccommodaties zoals mobilhomes en chalets met een capaciteit tot 4 personen. Vele plaatsen bieden een prachtig uitzicht over de baai van Concarneau en de Atlantische kust. Op de camping in Finistère is er waterpret in het verwarmde zwembad mét peuterbad. De kleinsten vermaken zich verder prima in de speeltuin van camping les Prés Verts of tijdens een potje midgetgolf. Maak kennis met de andere kampeerders op het jeu de boules terrein. In de campingwinkel van Camping les Prés Verts vindt u de hoognodige boodschapjes. Barbecueën is hier toegestaan en tweemaal per week kunt u een afhaalpizza bestellen.

Vakantie aan de Atlantische kust

Camping Les Prés Verts ligt direct aan het zandstrand ‘Les 4 Sardines’ en biedt daarmee vele mogelijkheden voor sport- en ontspanning op en aan zee, zoals vissen, windsurfen en zeilen. Concarneau in Bretagne is een charmante badplaats met een historisch ommuurd stadscentrum, een typisch Bretonse vissershaven, Vismuseum, winkeltjes en gezellige restaurantjes. Er worden in Concarneau en Finistère regelmatig culturele activiteiten georganiseerd. Stap aan de kade op een van de vele cruiseboten en maak een tocht langs de diverse eilanden. Ook te voet en op de fiets is er veel te verkennen in de omgeving van camping les Prés Verts. Volg de douane paden langs de kust van Bretagne en geniet van de natuur en de mooie uitzichten. Bezoek de historische plaatsen Quimper, Pont-Aven en Fouesnant.

Camping Les Prés Verts

Frankrijk Bretagne Finistère Concarneau

Kernous-Plage BP 612, 29186 Concarneau Cedex

+33 (0)2 98 97 09 74
Duits, Engels, Frans
begin april - eind september

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Goed verblijf, erg vriendelijke mensen

    In mei 2016 bezochten we deze camping die de volgende dag open ging, we mochten blijven en die nacht was gratis! Op dat moment was de eigenaar een Fransman (er staat nu Nederlandse eigenaar…) We hebben er met heel veel plezier een dag of tien gestaan. Vriendelijke mensen, die zowel Frans als Engels spraken. We kregen veel informatie en men was erg geduldig als ik mijn, nog beperkte, Frans wilde oefenen. Overigens werden wij elke morgen in het Nederlands begroet met “Goede morgen, lekker geslapen”! Na vertrek vergat ik mijn campeercarnet van de ACSI. Ze (Sophie, dochter 2e generatie?.) heeft de kaart naar onze volgende camping gestuurd. Goed verblijf erg vriendelijke mensen, mooie omgeving, een echte aanrader!

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.