Camping Menez Bichen in Saint-Nic is een familiecamping gelegen tegen een berg in de baai van Douarnenez met uitzicht op de zee in de Finistère in Bretagne.

Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 240
Huuraccommodaties: 44

Camping Menez Bichen

Camping Menez Bichen in Saint-Nic is een familiecamping gelegen tegen een berg in de baai van Douarnenez met uitzicht op de Atlantische Oceaan in de Finistère in Bretagne. Een plek met lange zandstranden en veel watersportmogelijkheden zoals kitesurfen. Het merendeel van de kampeerplaatsen beschikt over een adembenemend uitzicht op de oceaan. Ontbijt elke ochtend met vers brood en haal uw dagelijkse boodschappen bij de campingwinkel. In de bar van de camping ontmoet u de andere campinggasten of kunt u een van de vele sportwedstrijden op tv kijken. Op de gehele camping is gratis internet. Tijdens de zomermaanden in juli en augustus organiseert camping Menez Bichen dagelijks animatie voor kinderen, behalve op donderdag. Daarnaast zijn er maar liefst drie speeltuinen op de camping waar kinderen de tijd van hun leven hebben. Elke donderdagmiddag wordt er een jeu de boulestoernooi gehouden voor volwassenen. Ook in de avonduren zijn er leuke dingen te doen zoals thema-avonden en gezellige concerten.

Camping Menez Bichen in Finistère

Camping Menez Bichen ligt in Saint-Nic en is omgeven door de mooiste zandstranden van de baai van Douarnenez. Hier kunt u onder andere kitesurfen of zeilwagenrijden, zeilen maar dan op het strand! Vanuit Saint-Nic zijn er verschillende wandelroutes uitgezet voor fervente wandelaars en iedereen die de omgeving te voet wil ontdekken. Het historische dorpje Locronan staat vol van de cultuur en heeft een prachtige geschiedenis. Ook is het hier heerlijk genieten in een van de restaurantjes.

We hebben de beste opties voor Sunweb Camping Menez Bichen voor je op een rijtje gezet:

Sunweb Camping Menez Bichen

Frankrijk Bretagne Finistère Saint-Nic

chemin des Dunes, 29550 Saint-Nic/Pentrez

0033 (0)2 98 26 50 82
Engels, Frans
maart - half november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.