Algemene gegevens

Staanplaatsen: 176
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 40 m

Camping Les Embruns

Camping Les Embruns is een echte familiecamping met zwembad in Bretagne aan zee op 250 meter van het strand bij het dorp Le Pouldu. De camping biedt 40 moderne en comfortabele accommodaties en beschikt over 176 prima staanplaatsen. Het sanitair op de camping is prima in orde en in verwarmd in het laagseizoen. De rustige camping Les Embruns aan zee ligt op 6 hectaren grond beplant met veel bloemen en groen. Zowel op de camping als in de omgeving is veel te doen. Op camping Les Embruns zijn er veel voorzieningen voor de kinderen. In de omgeving kunt u prachtig wandelen, fietsen, pittoreske dorpjes en vissershaventjes bezoeken.

Vakantie aan zee in Bretagne bij Les Embruns

Het dorp Pouldu in Zuid-Finistère ligt aan de rand van Finistère en Morbihan. Het is een gezellige familiebadplaats, die bekend is om zijn relaxte levensstijl en het micro-klimaat. Pouldu ligt in een schitterend groen landschap. Camping Les Embruns is een ideaal vertrekpunt voor uitjes naar Quimper en zijn middeleeuwse straatjes, Pont Aven en zijn kunstenaars, Concarneau en zijn beroemde ommuurde stad, Pointe Raz en Brest. Echte aanraders zijn de de wilde kust van Quiberon, de Golf van Morbihan en de eilanden Glenan, Groix en Belle Île en Mer. Naast de prachtige natuur is er van alles te zien en te doen op het vlak van cultureel erfgoed en en sporten.

Camping Les Embruns (Finistère)

Frankrijk Bretagne Finistère Clohars-Carnoët

Le Pouldu plage
29360 Clohars-Carnoët

+33 (0)2 98 39 91 07
Engels, Frans
half april - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.