Uitstekende 5 sterren camping met zwembad en ligging aan zee. Werp u anker uit op camping Les Embruns in Bretagne. Aquapark, animatie en ontspanning.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 176
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 40 m

Werp u anker uit op camping Les Embruns

Camping Les Embruns is een heerlijke familiecamping met zwembad in Bretagne gelegen aan zee op slechts 250 meter van het strand bij het dorp Le Pouldu. De 5 sterren camping biedt wellness, een zwembad en 40 moderne en comfortabele accommodaties. Op de camping vind je 176 kampeerplekken. Het sanitair op de camping is prima in orde en in verwarmd in het laagseizoen. Camping Les Embruns ligt aan op 6 hectaren grond, beplant met veel bloemen en groen. Zowel op de camping als in de omgeving is er veel te doen. Op camping Les Embruns zijn uitstekende voorzieningen voor jong en oud, kinderen hoeven zich niet te vervelen in de speeltuin. In de omgeving kunt u prachtig wandelen, fietsen, pittoreske dorpjes en vissershaventjes bezoeken.

Vakantie aan zee in Bretagne

Het dorp Pouldu in Zuid-Finistère ligt aan de rand van Finistère en Morbihan. Het is een gezellige familiebadplaats, die bekend is om zijn relaxte levensstijl en het micro-klimaat. Pouldu ligt in een schitterend groen landschap. Camping Les Embruns is een ideaal vertrekpunt voor uitjes naar Quimper en zijn middeleeuwse straatjes, Pont Aven en zijn kunstenaars, Concarneau en zijn beroemde ommuurde stad, Pointe Raz en Brest. Echte aanraders zijn de de wilde kust van Quiberon, de Golf van Morbihan en de eilanden Glenan, Groix en Belle Île en Mer. Naast de prachtige natuur is er van alles te zien en te doen op het vlak van cultureel erfgoed en en sporten.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Les Embruns (Finistère) bij:

Camping Les Embruns (Finistère)

Frankrijk Bretagne Finistère Clohars-Carnoët

Le Pouldu plage, 29360 Clohars-Carnoët

+33 (0)2 98 39 91 07
Engels, Frans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.