Nai’A Village - Soleil Bleu By Nai’A in de badplaats Le Barcarés is een fantastische camping met zwembad gelegen aan zee in de Pyrénées-Orientales.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 342

Nai’A Village – Soleil Bleu By Nai’A

Nai’A Village – Soleil Bleu By Nai’A in de badplaats Le Barcarés is een fantastische camping met zwembad gelegen aan zee in de Pyrénées-Orientales. De grote 4 sterren camping met zwempark is het hele jaar door geopend en verwelkomt vakantiegangers die willen genieten van de faciliteiten, maar ook de wonderen van de regio Occitanie willen ontdekken. Op Nai’A Village – Soleil Bleu By Nai’A kun je genieten van twee verwarmde zwembaden, een levendig aquapark met 4 sensationele waterglijbanen, een zen ruimte om lekker te ontspannen en een kinderbad met vele waterspelletjes. Ontdek daarnaast de vele sportuitrustingen en -diensten: sauna, fitnessruimte, tennisbanen, multisportterein, kinderspeelplaats, kinderclub en tienerclub. Waarna je ’s avonds kunt geniet van de shows en entertainment. Een verblijf op Nai’A Village – Soleil Bleu By Nai’A is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en tieners.

Nai’A Village – Soleil Bleu By Nai’A

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Le Barcarès

Route de Saint Laurent D90, 66420 Le Barcarès

+33 4 68 86 15 36
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.