Algemene gegevens

Staanplaatsen: 211
Huuraccommodaties: 60

Camping Les Albères

Camping Les Albères in Laroque-des-Albères is een gezinscamping op 9 kilometer van Argelès-sur-Mer aan de voet van de Pyrénées-Orientales in het bos in de Languedoc-Roussillon. Een gezellige camping volop animatie en activiteiten voor het hele gezin.

Er zijn drie tarieven voor kampeerplaatsen. U kunt alleen een plek huren, maar u kunt het zich ook gemakkelijk maken en voor forfait C kiezen: inclusief koelkast, WiFi-verbinding, barbecue en twee fietsen waar u onbeperkt gebruik van mag maken. Tijdens het seizoen vindt u op de camping een campingwinkel en een broodservice zodat u elke ochtend van vers brood en croissants kunt genieten. U kunt zelf uw krantje kopen op vakantie.

Kom genieten van het vernieuwde waterparadijs met overdekt en verwarmd zwembad, een buitenbad en een heerlijk warm bubbelbad. Kinderen vermaken zich op de waterglijbaan. Tijdens de maanden juli en augustus staat het animatieteam voor u klaar. Kinderen zijn van harte welkom bij de Kids Club, maar ook volwassenen worden goed vermaakt op camping Les Albères. Verder is er een speeltuin en een sportveld aanwezig.

Gezinscamping Les Albères in de Languedoc

Huur fietsen voor het hele gezin op camping Les Albères en maak fietstochten in de buurt. Fiets langs de typische Catalaanse dorpjes en geniet van al het moois. Op 40 kilometer van de camping vindt u de stranden met fijn zand waar u kunt zonnen of kunt zwemmen in de zee. Ook het regionaal natuurpark is een waar paradijs waar u de mooiste natuurwandelingen kunt maken.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,00 €16,00 €27,00 per dag
Extra persoon €4 €4 €6 per dag
Kinderen tot 12 jaar €3 €3 €5 per dag
Chalet 2 personen €189 €231 €588 per week
Chalet 5 personen €247 €532 €899 per week
Vakantiehuisje 4/6 personen €255 €584 €899 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Les Albères

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Laroque-des-Albères

route Moulin Cassagnes
66740 Laroque-des-Albères

+33 (0)2 49 06 10 60
Engels, Frans, Spaans
half maart - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.