Alle foto's

Camping Les Marsouins in Argelès-sur-Mer

Camping Les Marsouins in Argelès-sur-Mer is een grote camping met zwembad net buiten de levendige badplaats Argelès-sur-Mer op 800 meter van het strand in de Languedoc-Roussillon. De camping biedt ruime kampeerplaatsen en mobilhomes.

Op de camping is van alles te doen voor jong en oud. Het mooie zwembad met kinderbad van camping Les Marsouins wordt omringd door groen, met de bergen op de achtergrond. De kleintjes vermaken zich prima op het kleurrijke speeltoestel in het kinderbad. Er zijn veel sport- en spelfaciliteiten en in het hoogseizoen is er een actief animatieteam. De kinderen spelen bij de kinderclub en laten de mooiste creaties op hun gezicht schminken.

Het strand van Argelès ligt vlakbij van camping Les Marsouins. Hier kunt u gratis gebruik maken van surfplanken en kayak. Daarnaast zijn er nog veel meer watersportmogelijkheden, zoals duiken, waterfietsen en zeilen. Na een actieve dag komt u weer helemaal tot rust op de camping. Er zijn goede en betaalbare eetgelegenheden op Les Marsouins. In de zomer is er elke avond animatie en disco. Dat betekent genieten van live muziek, karaoke en dans.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Marsouins
Frankrijk Occitanië Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Route de la Retirada, 66702 Argelès-sur-Mer

Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe