Algemene gegevens

Staanplaatsen: 140
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Neptune

Camping Neptune in Agde is een familiecamping op 2 kilometer van de Middellandse zee in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. In de zomer zijn er tal van activiteiten en kunt u verschillende sporten beoefenen. De kampeerplaatsen zijn ruim met een minimale grootte van 100 m2. Ze liggen verspreid op het met gras begroeide kampeerterrein en zijn afgebakend door middel van hagen en struiken. De plaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting en liggen in de halfschaduw. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is een speciaal servicepunt voor campers aanwezig. Naast traditioneel kamperen, zijn er ook mogelijkheden om van iets meer luxe te genieten in een mobilhome. Tevens beschikt de camping over een snackbar en een internetconnectie. Voor kinderen is er van alles te beleven op camping Neptune. Zo zijn er twee speeltuinen met leuke speeltoestellen en een zwembad. Er is een peuterbadje voor de allerkleinsten. Sportliefhebbers zijn te vinden op het sportveld of op de jeu de boulesbaan. Op het sportveld kan men basketballen, voetballen, volleyballen of tennissen. Tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig die leuke activiteiten organiseert.

Familiecamping Neptune in de Hérault

Camping Neptune is gelegen aan de oevers van de rivier de Hérault en langs een fietspad vanwaar u makkelijk het strand en de zee bereikt. In Grau d’Agde, een typisch vissersdorpje, vindt u gezellige markten met lokale producten en natuurlijk vis. Het oude centrum van Agde herbergt tal van restaurantjes en is een aanrader als u houdt van smalle kleine straatjes. Cap d’Agde is ideaal als u van plezier houdt, zo zijn er discotheken, bioscopen en een attractiepark. Of geniet van een drankje op het terras bij de haven en bewonder het vuurwerk. Daarnaast kunt u ook Pézenas bezoeken, de stad van Molière of Montpellier en haar prachtige monumenten.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20,60 €32,20 €38,40 per nacht
Extra persoon €6 €7,30 €8,40 per dag
Kinderen tot 6 jaar €3 €3,70 €4,20 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Mobile home 2 personen €33 €52 €73 per nacht
Mobile home 4/6 personen €51 €79 €127 per nacht
Mobile home 5 personen €39 €58 €79 per nacht
  • Kampeerplaats o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Neptune

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Agde

46 boulevard du Saint Christ
34300 AGDE

+33 (0) 4 67 94 23 94
Engels, Frans
begin april - begin oktober

1 Beoordeling

Schrijf een recensie
  1. Leuke camping met lekker zwembad

    Wij zijn een paar dagen geweest in augustus, leuke camping met lekker zwembad. Voor ons perfecte ligging: de auto is blijven staan. Lekker alles op de fiets gedaan, fietspad vanaf de camping. Strand, uit eten, boodschappen en natuurlijk fietstocht langs Canal du Midi en op de fiets naar Sète en met de trein terug ? Ligt aan de Herault, mooi om gewoon al alleen maar te gaan zitten en kijken! ’s Nachts 1 x geluidsoverlast gehad (waarschijnlijk van de zigeuners aan de overkant van de Herault) maar ik heb altijd een doosje oordopjes in de caravan liggen, dus gewoon verder slapen. We gaan hier vast nog wel eens een keer een paar dagen heen, heerlijk!

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.