Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 12 ha
Hoogte: 250 m

Camping Ramstein Plage

Camping Ramstein Plage is een gemeentecamping in een door de UNESCO geclassificeerde bosrijke omgeving gelegen aan een meer in de Lorraine. Huur een van de waterfietsen en breng een gezellig dagje door op het water. Het merendeel van de kampeerplaatsen beschikken over extra comfort: water, afvalwateraansluiting en elektriciteit. Douchen kan in de moderne sanitairblokken met gratis gebruik van warm water, waarvan twee blokken aangepast zijn voor mindervaliden. Gezinnen met een baby kunnen gebruikmaken van de babyverzorgingsruimte met babybad. In juli en augustus kunt u zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad en waterfietsen huren voor op het meer. Kinderen ouder dan 6 jaar vermaken zich in de zomer met gratis animatieactiviteiten. Ook de speeltuinen, de tennisbaan en het beachvolleybalveld bieden genoeg vertier voor iedereen. Voor wie het thuisfront op de hoogte wil houden kan gebruikmaken van de Wi-Fi-verbinding op camping Ramstein Plage.

Camping Ramstein Plage in de Moselle

De Moselle grenst aan Luxemburg en Duitsland, een prima uitvalsbasis om het drielandenpunt, Pays des trois Frontières, te bezoeken. In Pays de Nied, ook bekend als het wandelparadijs, kunt u mooie wandelingen in de prachtige natuur maken. Nog meer natuur vindt u in de uitgestrekte bossen van het regionaal natuurpark vlakbij camping Ramstein Plage. Liefhebbers van cultuur bezoeken de historische dorpjes in de regio en genieten van de prachtige oude gebouwen en kasteelruïnes.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €21,30 €21,30 €21,30 per dag
Extra persoon €4,90 €4,90 €4,90 per dag
Kinderen tot 8 jaar €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag

Camping Ramstein Plage

Frankrijk Lorraine Moselle Baerenthal

57230 Baerenthal

+33 (0)3 87 06 50 73
Duits, Engels, Frans
begin april - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.