Algemene gegevens

Staanplaatsen: 130
Huuraccommodaties: 61
Kampeerterrein: 2,5 ha

Flower camping Robinson

Camping Robinson in Marseillan-Plage is een familiecamping aan de Middellandse zee en het meer van Thau in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. Volop animatie tijdens het hoogseizoen en direct gelegen aan het strand. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en liggen op een bebost kampeerterrein. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en zijn afgebakend voor optimale privacy. Elke plaats beschikt over een elektriciteitsaansluiting en er is altijd een waterpunt in de buurt. De camping beschikt over drie sanitairblokken. Naast traditioneel kamperen kunt u op de camping ook uw vakantie doorbrengen in een van de ingerichte tenten of de comfortabele mobilhomes. Verder vindt u hier een bar met heerlijke cocktails, een broodservice en afhaalmaaltijden in het hoogseizoen. Vervelen is een woord wat ze niet kennen op camping Robinson. Er is een sportterrein waar groot en klein zich kunnen vermaken. Tijdens de zomermaanden zijn er voetbaltoernooien, volleybal-, basketbal- en hockeywedstrijden. Geniet van de animatie in de avond en de heerlijke themandiners. Voor kinderen is er een Kids Club met kookworkshops, magie en leuke spelletjes.

Familiecamping Robinson in de Hérault

Camping Robinson is omgeven door strand en zee waar groot en klein kunnen vissen en zonnen. In de badplaats Marseillan-Plage vindt u tal van visrestaurants met de heerlijkste zeevruchten en verse vis. Het vissersstadje Marseillan is ook een aanrader. Bezoek de kathedraal van Agde, de zwarte parel van de Hérault. Maak er een gezellig dagje uit van met de hele familie en bewonder de vissen in het aquarium van Cap d’Agde. La Grande Conque is een zandstrand met zwart strand waar mooie wandelingen te maken zijn.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,00 €25,00 €37,00 per dag
Extra persoon €3 €4 €5 per dag
Kinderen 3-6 jaar €2 €3 €4 per dag
Huisdieren €0,00 €0,00 €2 per dag
Mobilhome 4 pers. €45 €60 €100 per nacht
Mobilhome 4/6 pers. €60 €75 €125 per nacht
Mobilhome 6 pers. €67 €115 €145 per nacht
Mobilhome 6/8 pers. €70 €120 €150 per nacht
  • Kampeerplaats o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan en campers.

Flower Camping Robinson

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Marseillan-Plage

Quai de Plaisance
34340 Marseillan-Plage

+33 (0)4 67 21 90 07
Duits, Engels, Frans
eind april - eind september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.