Algemene gegevens

Staanplaatsen: 418
Huuraccommodaties: 150

Siblu Domaine de Dugny

Domaine de Dugny zal jouw hart veroveren. Het bijzondere en authentieke vakantiepark bied je de unieke kans om volledig te kunnen ontspannen. De kinderen kunnen zich maken in het zwemparadijs en de kleintjes in het peuterbad. Camping Domaine de Dugny ligt op een top locatie aan een meer, omgeven door kastelen, prachtige natuur en Disneyland Paris op 2,5 uur rijden.

Luxe camping in de Loire-Vallei

Camping Domaine de Dugny in Onzain is een gezellige gezinscamping gelegen aan een meer op een oud boerenterrein in de Loir-et-Cher in het departement Centre. Een authentieke camping met vele activiteiten voor het hele gezin. De kampeerplaatsen zijn groot en omringd met bloemen. Enkele plekken liggen aan de oever van het meer, andere kijken uit over het landschap. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mobilhomes huren die van alle gemakken zijn voorzien. Verder is er een campingwinkel, broodservice en kunt u afhaalmaaltijden bestellen. Camping Domaine de Dugny beschikt over maar liefst drie Kids Clubs voor kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 14 jaar oud. Het hele gezin kan genieten van het grote zwembad met waterglijbanen. Er zijn twee verwarmde peuterbadjes, een binnen en een buiten. In het hoogseizoen is er auquafit en worden er zwemlessen gegeven. Op de tennisbaan kunt u een balletje slaan. In de zomermaanden kunnen kinderen ritjes op een pony maken. Verder is er een minigolfbaan, tafeltennis, basketbalveld en een jeu de boulesterrein. Er zijn tal van activiteiten en er is animatie in de avonduren.

Vakantie in de Loir-et-Cher

Camping Domaine de Dugny ligt in het hart van de natuur. In het meer kunt u waterfietsen en vissen. Deze prachtige camping ligt vlakbij de Loire-kastelen. Het kasteel van Amboise en van Blois liggen maar op 15 kilometer rijden. Avonturiers maken een tocht in een luchtballon en bekijken de Loir-et-Cher vanuit een ander perspectief. Ook kunt u een vlucht maken met een ULM. Golfliefhebbers hebben een keuze uit meer dan 30 golfbanen in de buurt. Elke woensdag wordt er een excursie georganiseerd met uitstapjes naar kastelen, wijnkelders en lunches in de buurt.

Aanbieder: Siblu Villages

Siblu Domaine de Dugny

Frankrijk Centre-Val de Loire Loir-et-Cher Onzain

Dugny, 41150 Onzain

+31 (0)488 79 21 31
Engels, Frans
eind mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.