Alle foto's

Betoverende Tipi’s op Camping Roussel in Tarn-et-Garonne

Welkom op Camping Roussel, een magische bestemming gelegen in het idyllische Saint-Paul-d’Espis, verscholen in het prachtige Tarn-et-Garonne in Zuidwest-Frankrijk. Te midden van dit pittoreske landschap bieden wij een unieke kampeerervaring die je terugvoert naar een tijd van authenticiteit en avontuur.

Een Terugblik naar de Indiaanse Tradities

Bij ons draait alles om de authentieke Tipi’s die verspreid staan op ons autovrije terrein. Deze opvallende structuren zijn een eerbetoon aan het oorspronkelijke Indiaanse ontwerp. Lang geleden werden deze onderkomens gemaakt van bizonhuiden, samengebonden met peesdraad. Ze dienden niet alleen als beschutting, maar ook als slaapruimte op de zachte bizonhuiden. In het midden brandde een zacht vuur voor warmte en koken.

Geweldige Architectuur, Luxe Voorzieningen

Deze betoverende Tipi’s, stijgende tot 7 meter hoog, rusten op een frame van 15 stevige boomstammen van elk 9 meter lang. Het doek, gemaakt van waterdicht katoen met polyester, weerstaat elke regendruppel. Een traditionele ronde deur, die met opzet naar het oosten is gericht om de ochtendzon te begroeten, leidt je naar een ruimte met natuurlijke luchtcirculatie en comfort. Regenachtige dagen kunnen je niet deren, want elk interieur heeft een beschermend ‘ozan’-afdakje.

Luxe Te Midden van de Natuur

Stap binnen in een wereld van weelde en gemak. Onze Tipi’s zijn uitgerust met moderne houten vloeren, een knus tweepersoonsbed, en een stapelbed – allen voorzien van luxe matrassen, kussens, dekbedden en fris beddengoed bij aankomst. Water- en elektriciteitsaansluitingen zijn aanwezig, terwijl handdoekpakketten voor extra comfort zorgen. Buiten vind je een ‘keukentent’ met een driepits campingkooktoestel, een picknicktafel, hangmatten en ontspannende stoelen.

Privé Sanitair en Flexibele Aankomst

Maak je geen zorgen over sanitaire voorzieningen. Elke Tipi heeft zijn eigen toilet en doucheruimte in een ruim, gedeeld sanitair gebouw. Dit gebouw biedt ook een privékoelkast en elektrische aansluitingen.

De aankomst- en vertrekdagen zijn flexibel buiten het hoogseizoen, terwijl in het hoogseizoen de Tipi’s wachten op avonturiers op zaterdag.

Avontuur en Gemak Hand in Hand

In essentie draait het bij Camping Roussel om het samenkomen van avontuur en gemak. Of je nu de voorkeur geeft aan privacy, luxe, of een combinatie van beide, onze authentieke Tipi’s bieden een onvergetelijk verblijf waarin je de schoonheid van de natuur ten volste ervaart zonder in te leveren op comfort.

Ervaar Uniek Kamperen bij Camping Roussel

Laat jezelf onderdompelen in een wereld van betovering en ontdekking. Met een scala aan accommodaties en een overvloed aan natuurlijke schoonheid, belooft Camping Roussel een vakantie-ervaring die je voor altijd zult koesteren. Kies voor een Tipi, geniet van een Boogtent met een panoramisch uitzicht, of ontspan in een comfortabele Gîte of Campervan. Kom naar Camping Roussel en herontdek het plezier van kamperen in het stralende Frankrijk.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Unieke Tipi met veel privacy en eigen sanitair voor je op een rij gezet:

Unieke Tipi met veel privacy en eigen sanitair
Frankrijk Occitanië Tarn-et-Garonne Saint-Paul-d'Espis

755 route de Pommevic,82400 Saint-Paul-d’Espis

Engels, Frans, Nederlands
mei - oktober

Contactformulier

Blurred map of Europe