Alle foto's

Safaritent huren in Bretagne

Domaine du Logis is een prachtige 5 sterren camping in Frankrijk op het landgoed van een kasteel uit de 15e eeuw. Op de camping kan je romantisch genieten op het terras met uitzicht op het prachtige kasteel. In één van de bijgebouwen is een gezellige bar gevestigd waar regelmatig een optreden wordt gegeven. Afkoelen kan in het zwembad met rondom een mooi terras met ligstoelen. Domaine du Logis is een rustige camping met veel groen. De camping is zeer goed onderhouden en de staat van het sanitair is goed en vooral erg schoon.

Faciliteiten van de camping

De faciliteiten van de camping vind je in en tussen de oude bijgebouwen van het kasteel. Dit langgerekte gebouw is het hart van de camping! Hier vind je de receptie, de gezellige bar, het restaurant, de speelplaats en het zwembad. Daarnaast is er nog een midgetgolfbaan, voetbalkooi, fietscrossbaan en voetbalveld op de camping en sportliefhebbers kunnen gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. In de avond komt de bar tot leven en in het hoogseizoen wordt er twee keer per week een concert georganiseerd. Ook worden er sportevenementen uitgezonden op groot scherm.

Villatenten op Domaine du Logis

Op Domaine du Logis staan vier Villatent Luxe tenten en tien Villatent Luxe met sanitair XL tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken bij elkaar in een gezellig straatje. Het is een doodlopend straatje, waardoor kinderen heerlijk kunnen spelen in het straatje.

Omgeving

Camping Domaine du Logis ligt in het hart van Bretagne, tussen Rennes en Saint-Malo, niet ver van de gezellige stadjes Combourg en La Chapelle. Op circa 54 kilometer ligt het toeristische kustplaatsje Saint-Malo, met leuke terrasjes, gezellige winkelstraatjes en mooie stranden. De omgeving leent zich ook goed om een mooie fietstocht te maken. Bekijk hier onze top-5 uitstapjes in Bretagne.

Zwembad en waterspraypark

In de binnenplaats van het stijlvolle kasteel vind je het verwarmde zwembad. Je kunt hier ontspannen onder de masserende waterstraal van de balneo (waterval) en de kinderen kunnen spelen in het kinderbadje. Naast het zwembad ligt een compleet nieuwe waterspraypark! Kinderen kunnen zich hier uren vermaken met waterstralen en watervallen.

Activiteiten en animatie

Domaine du Logis is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen tot circa 12 jaar. In het hoogseizoen worden er diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd en is er een kidsclub. Het speelterrein op de binnenplaats van de camping is dé plek nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Een aantal keer per week is het mogelijk om een ponyritje te maken rondom de camping.

Overige information van deze accommodatie

Boek Safaritent Domaine du Logis bij één van onze boekingspartners:

Safaritent Domaine du Logis
Frankrijk Bretagne Ille-et-Vilaine La Chapelle-aux-Filtzméens

Le Logis, 35190 La Chapelle-aux-Filtzméens

Engels, Frans

Contactformulier

Blurred map of Europe