Alle foto's

Kindvriendelijke camping in de Ardèche

Camping La Garenne is een kindvriendelijke camping in de Ardèche gelegen in het mooie dal van de rivier de Eyrieux. De Ardèche is een ideaal gebied voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. In de omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen. De charme camping ligt aan de rand van een bos en slechts vijf minuten van een dorpscentrum, waar je een bakker, slager en tabakswinkel kunt vinden en drie kilometer van een aantal grote supermarkten en restaurants in het middeleeuwse stadje La Voulte-sur-Rhône. La Garenne is een echte familiecamping met een omvangrijk animatieprogramma voor alle leeftijden.

Heerlijk zwembad met peuterbad

De camping heeft een groot zwembad van maar liefst 320 m2. Voor de kleine kinderen is er een leuk peuterbad met een aantal mini-glijbanen. Op de jeu de boules baan en op het volleybalveld worden vriendschappelijke competities gedaan en ook een ‘rondje om de (tennis)tafel’ kan niet ontbreken tijdens je vakantie. In de zomervakantie verzamelen de oudere kinderen zich ’s avonds. Wil je de omgeving verkennen? In het hoogseizoen verhuurt de camping fietsen en mountainbikes in verschillende maten. Een hapje eten doe je in het campingrestaurant. Hier worden wekelijks thema-avonden georganiseerd. Eet je liever bij je tent, dan is het ook mogelijk om snacks of pizza’s af te halen. Bij de receptie kun je dagelijks je verse broodjes en croissants (op bestelling) afhalen.

Villatenten op La Garenne

Op Camping La Garenne staan zes Villatent Luxetenten (nummers 59 t/m 64 op de plattegrond) en twee Villatent Luxe met sanitair XL (119 en 120). De tenten staan op mooie, ruime plaatsen. De zes Villatent Luxe tenten staan bij elkaar op een veld, dichtbij het sanitair en het zwembad.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent La Garenne voor je op een rij gezet:

Safaritent La Garenne
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ardèche Saint-Laurent-du-Pape

Montée de la Garenne, 07800 Saint-Laurent-du-Pape

Duits, Engels, Frans, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe