Yelloh! Village Le Campoloro in Cervione is een gezellige familiecamping met zwembad in het departement Haute-Corse. De camping is op 8 kilometer verwijderd van het dorp Cervione en ligt op loopafstand van het strand.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 115
Kampeerterrein: 10 ha

Yelloh! Village Le Campoloro

Yelloh! Village Le Campoloro in Cervione is een gezellige familiecamping met zwembad in het departement Haute-Corse op Corsica. De camping is op 8 kilometer verwijderd van het dorp Cervione en ligt op loopafstand van het strand. De camping heeft een groot assortiment in staanplaatsen en huuraccommodaties. Verblijf op een afgebakende kampeerplaats met schaduw. Er is de mogelijkheid om chalets, mobile-homes of stacaravans te huren. Deze zijn over het hele park verspreid en hebben prachtig uitzicht op zee. Yelloh! Village Le Campoloro beschikt over vele faciliteiten zoals een restaurant, bar of afhaalmogelijkheden. Zo geniet u na een lange dag vol avontuur van een lekker gerecht op de camping. Deze camping is ideaal voor rustzoekers, wandelaars, strandliefhebbers en zwemliefhebbers.

Kindvriendelijke camping Le Campoloro op Corsica

De regio Haute-Corse op Corsica heeft veel te bieden voor jong en oud. De locatie waar Yelloh! Viillage Le Campoloro gelegen is is ideaal als u van natuur en rust houdt. Aan de ene kant van de camping is het strand van Prunete te vinden en aan de andere kant La Castagniccia. Dit is een bergachtige regio bezaaid met authentieke dorpen, die zeker het bezoeken waard zijn. Ontdek de bijzondere natuur op het eiland. Huur een fiets en fiets mooie routes over het hele eiland verspreid. Of neem uw stevige wandelschoenen mee en bewandel wandelroutes die u langs mooie plekjes op het eiland brengt. Verder zijn er talloze bergen, stranden en grotten waar u de meest bijzondere natuur van het eiland kunt bewonderen.

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village Le Campoloro voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Le Campoloro

Frankrijk Corsica Haute-Corse Cervione

Prunete, 20221 Cervione

+33 (0)4 95 38 00 20
Engels, Frans
eind mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.