5x kamperen op een camping in de natuur aan de oevers van een rivier(tje)

Geniet van rustige campings, gelegen aan de oever van de rivier midden in de natuur. Bekijk hier 5 natuurcampings aan een rivier(tje) in Frankrijk.

Bekijk hier alle natuurcampings aan een rivier

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Flower Camping Les 3 Ours ★★★ (Jura)

Mooie gezinscamping gelegen aan de oever van de rivier de Loue, in de groene omgeving van de Jura. Bij de rivier vind je een fijn strandje en je kunt er mooi kanoën. Flower Camping Les 3 Ours beschikt over een restaurant en een fijn zwembad.

Meer informatie

2. Domaine Des Messires ★★★★ (Vogezen)

Fijne natuurcamping gelegen aan de rand van de Vogezen, waar je heerlijk kunt wandelen door de groene bergen. Domaine Des Messires ligt aan een meer en bij verschillende riviertjes. Bij het meer is een strandje en kun je kanoën. Bij de bistro kun je daarnaast een lekker hapje eten.

Meer informatie

3. Camping Au Bord de L’Aisne ★★★★ (Picardië)

Groene natuurcamping gelegen aan de oever van de rivier de Aisne, waar je kunt genieten van een groene omgeving. Camping Au Bord de L’Aisne heeft een heerlijk zwembad en er is een bar waar je een hapje kunt eten.

Meer informatie

4. Camping De la Rouvre ★★ (Normandië)

Kleine natuurcamping aan de rivier de Rouvre en nabij de rivier de Orne. Camping De la Rouvre ligt in de prachtige omgeving van Normandië. Het is een rustige camping met fijne kampeerplaatsen en luxe accommodaties.

Meer informatie

5. Camping des Halles ★★★ (Bourgogne)

Gezellige natuurcamping gelegen tussen de rivieren de Loire en Aron, in het groene hart van de Bourgogne. Bij de rivieren kun je mooi zwemmen en allerlei watersporten beoefenen. Camping des Halles organiseert allerlei evenementen voor het hele gezin.

Meer informatie

Terug naar het: Camping Frankrijk blog