Airotel Camping La Roseraie

Welkom op Airotel Camping La Roseraie in de badplaats La Baule in het departement Loire-Atlantique. De 4 sterren camping ligt op slechts 2 km van het strand, 800 meter van het bos van La Baule en 300 meter van de eerste winkeltjes. De camping heeft een overdekt en verwarmd zwembad met glijbanen en een kinderbad. Gedurende het seizoen worden en veel activiteiten aangeboden en is er entertainment voor de hele familie.

Ontdek La Baule en de Loire-Atlantique

In La Baule en de omliggende regio vindt u tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Bezoek tijdens uw campingvakantie in La Baule bijvoorbeeld het Parc naturel du Marais de Brière, de zoutmoerassen van Guérande, de jacht- en vissershavens, de scheepswerven van Saint-Nazaire, het Océarium, een van de 2 casino’ s en 4 kuuroorden, allemaal binnen een afstand van 15 minuten! De camping biedt een breed scala aan gratis diensten: een verwarmd waterpark met speeltuigen en zwemrivieren, 2 aquaplays, 5 waterglijbanen, tennis, een multi-sportterrein, een fitnessruimte, animatie en kinderclub. Kortom alles voor een geslaagde vakantie in Frankrijk.

Overige information van deze accommodatie

Airotel Camping La Roseraie
Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique La Baule

20, Avenue Jean Sohier, 44500 La Baule-Escoublac

half april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe