Algemene gegevens

Staanplaatsen: 49
Huuraccommodaties: 204

Airotel Camping Les Gros Joncs

Airotel Camping Les Gros Joncs in Saint Georges d’Oléron is een luxe 5 sterren familiecamping op het eiland Oléron in het departement Charente-Maritime. Op 400 meter van de camping ligt het zandstrand en op 200 meter vindt u een strand met rotsten, ideaal om te voetvissen. Aan kust van de Atlantische Oceaan, biedt de internationale camping Les Gros Joncs u een bloeiend landschap in de schuilplaats van de duinen. De camping beschikt over 49 kampeerplaatsen en 204 mooie huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De plaatsen zijn ruim en hebben afwisselend zon en schaduw. De huuraccommodaties zijn mobile homes, chalets en cottages. Deze zijn ruim en goed onderhouden. De huuraccommodaties zijn geschikt voor twee tot en met acht personen.

Camping Frankrijk op het eiland Oléron

Op deze prachtige camping in Frankrijk hoeft u zich absoluut niet te vervelen. De camping beschikt over heel veel mooie faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een spa en wellness, een massagesalon, een binnen- en buitenzwembad, een animatieteam en een mooie speeltuin. De kinderen worden lekker bezig gehouden terwijl u geniet van een dag in de spa. Vier een ontspannen vakantie op Camping Airotel Les Gros Joncs. De omgeving is ook prachtig. Vanaf de camping is het een paar minuten lopen naar de zee. Een heerlijke vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen, levensgenieters en strandliefhebbers.

Airotel Camping Les Gros Joncs

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Georges d'Oléron

850 Route de Ponthézières, 17190 Saint-Georges-d’Oléron

+33 05 46 76 52 29
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.