Algemene gegevens

Staanplaatsen: 180
Huuraccommodaties: 30
Kampeerterrein: 6,5 ha

Camping Avignon Parc

Camping Avignon Parc is een familiecamping met zwembad gelegen in de Vaucluse op 10km van Avignon in Zuid-Frankrijk. De camping is ideaal voor koppels, senioren en families, die opzoek zijn naar rust en het mooie weer in Zuid-Frankrijk. Op de camping zijn verschillende services aanwezig, zoals vers brood, een kruidenier, zwembad met kinderbad, gratis WiFi, wasserette, jeu de boules baan en speeltuin. Camping Avignon Parc biedt 180 ruime kampeerplaatsen die mooi afgebakend zijn. Er zijn zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen. U kunt kiezen uit staanplaatsen voor caravans en tenten of 30 individuele stacaravans en woningen. Het karakter van het domein, de kwaliteit van de kampeerplaatsen en stacaravans, de animatie voor jong en oud en de ter plaatse en in de omgeving aangeboden activiteiten, maken van een verblijf op Camping Avignon Parc een onvergetelijke vakantie.

Kamperen Vaucluse

Camping Avignon Parc is gelegen in het hartje van de Provence, een prachtige omgeving met een onuitputtelijke rijkdom. Rondom Avignon en camping le Flory, zijn  talrijke natuurwonderen te bezichtigen: Orange, Carpentras, les Baux de Provence, de Mont Ventoux, Fontaine de Vaucluse, Roussillon en de okervelden. Er zijn talrijke mogelijkheden voor prachtige uitstapjes zodat iedereen het naar zijn zin kan hebben, zo kunt u deelnemen aan het Festival van Avignon, genieten van de Provençaalse markten, de lavendelvelden bewonderen, lopen/fietsen of stappen op de Mont Ventoux, de dorpjes van Luberon bezoeken of gewoon een dagje aan het strand doorbrengen!

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village Avignon Parc voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Avignon Parc

Frankrijk Provence Vaucluse Vedène

385 route d’Entraigues, 84270 Vedène

+33 (0)4 90 31 00 51
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind maart - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.