Mooie familiecamping met zwembad gelegen aan rivier gelegen in de Gard.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 134
Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 120 m

Camping Beau Rivage

Camping Beau Rivage is een mooie familiecamping aan rivier gelegen in de Gard. Dit is een ruim kampeerterrein met voldoende schaduwplekken. Er is een zwembad en peuterbadje waar jong en oud zich prima kunnen vermaken. Daarnaast ligt deze camping aan rivier de Gardon en daar beleeft iedereen heel veel plezier aan. Zwemmen, spelen, dammen bouwen en vissen, geniet van al deze activiteiten in de rivier de Gardon. Deze camping wordt al 20 jaar met plezier gerund door Nederlanders en doen er alles aan om jou (en je gezin) een fantastische vakantie te bezorgen. Er zijn ruim 130 kampeerplaatsen op deze camping en zeven huuraccommodaties. Deze huuraccommodaties zijn mobile homes en allemaal goed onderhouden en eigentijds ingericht.

Familiecamping Beau Rivage in de Languedoc

Op camping Beau Rivage hoef je je zeker niet te vervelen. Maak mooie wandelingen en fietstochten in de prachtige natuur of rust lekker uit aan het zwembad op de camping. Cardet ligt in een heuvelachtige omgeving met druivenvelden en ligt op 8 kilometer afstand van de Cévennes. De Cévennes is een natuurpark waar je fantastische wandelingen kan maken.
In het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen en zullen zij zich ook absoluut vermaken. Heb je een avond geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op het kampeerterrein en geniet van een lekkere pizza bij de pizzeria.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €24 €30 per dag
Elektriciteit tent €3 €3 €3 per dag
Elektriciteit caravan €4 €4 €4 per dag
Koelkast €4 €4 €4 per dag
Extra persoon €2,50 €4,50 €6,50 per dag
Kind 2-12 jaar €1,50 €3,50 €5 per dag
Hond €1,50 €2,50 €3,50 per dag
Mobile home 4 personen €330 €585 €626 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen, auto, tent en/of caravan of camper.

Camping Beau Rivage

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Cardet
22 Chemin du Bosquet
30350 Cardet
+33 (0) 46 68 30 24 8
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind september

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.