Algemene gegevens

Staanplaatsen: 130
Huuraccommodaties: 10

Camping Bel Essor

Camping Bel Essor in Saint-Michel-Chef-Chef is een middelgrote camping in de Loire-Atlantique dicht bij de zee in de regio Pays de la Loire. De camping biedt 140 kampeerplaatsen over het terrein verspreid. Er zijn plekken voor je eigen tent, caravan of camper maar het is ook mogelijk een bungalowtent of een caravan te huren. In de maanden juli en augustus biedt camping Bel Essor snacks aan en een ruime keuze aan grills, pasteitjes, ijs en drankjes. In deze tijd wordt ook elke dag een amusementenprogramma aangeboden om jong en oud te vermaken. Daarnaast biedt de camping de mogelijkheid om te (beach)volleyballen en kan je elke ochtend vers brood op de camping verkrijgen.

Ontdek de Loire-Atlantique

In de omgeving van Camping Bel Essor is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten is de Loire-Atlantique bekend om haar vele bezienswaardigheden. Zo kan je naar de plaats Saint-Michel-Chef-Chef of heerlijk rondlopen en relaxen op het strand. Ook is het mogelijk om watersportactiviteiten te doen, zoals surfen en zwemmen. Verder kan je heerlijk wandelen en fietsen.

Boek Camping Bel Essor bij een van onze partners:

Camping Bel Essor

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Saint-Michel-Chef-Chef

Rue de Tharon, 44730 Saint-Michel-Chef-Chef

+33 (0)2 40 27 85 40
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.