Camping Club Périgord Vacances in Saint-Amand-de-Coly is een kleine familiecamping met zwembad in het Franse departement Dordogne (Périgord) in de Nouvelle-Aquitaine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60

Camping Club Périgord Vacances

Camping Club Périgord Vacances in Saint-Amand-de-Coly is een kleine familiecamping met zwembad in het Franse departement Dordogne (Périgord) in de Nouvelle-Aquitaine. Geniet van een ontspannen vakantie bij Camping Périgord Vacances. Het domein van de camping (50 hectaren groot) wordt omringd door eikenbomen. De kleine camping beschikt over verschillende huuraccommodaties die perfect binnen het landschap passen en geschikt zijn voor 4/5 personen. Ook kan je je eigen tent, caravan of camper meenemen die op mooie grote staanplaatsen neergezet kunnen worden. De camping beschikt over een zwembad, kinderspeeltuin, verschillende boerderijdieren en een paar trampolines.

Omgeving van de Dordogne

Camping Périgord Vacances, lid van Via Natura, ligt op enkele minuten van de wereldberoemde grotten van Lascaux en op slechts een stukje rijden van de middeleeuwse stad Sarlat. Zelf bevindt de camping zich op geen al te slechte plaats. De stad Saint-Amand de Coly wordt gezien als één van de mooiste dorpen van Frankrijk! Op camping Périgord Vacances is alles aanwezig om de tijd door te brengen in de natuur met je vrienden of familie. Een ideale plek om lekker je batterij op te laden. In de Périgord zijn vele restaurants en boerenmarkten die helemaal in het teken staan in de cultuur van de Dordogne. Elke dinsdag avond tijdens de maanden juli en augustus is het mogelijk om een wandeling te maken naar de markt in Saint-Amand de Coly die 800 meter van de camping afligt. Maar ook kan je in de omgeving van Camping Club Périgord Vacances heerlijk rondlopen in de natuur en de toerist uithangen. Zo heb je verschillende wandel-en mountainbikepaden van verschillende niveaus die vanaf de camping beginnen. Ook kan je de omgeving per kano ontdekken op de rivier de Dordogne of de Vézère. Visliefhebbers kunnen op minder dan 4 kilometer vissen in een eerste klas rivier.

We hebben een aantal opties voor Camping Club Périgord Vacances voor je op een rijtje gezet:

Camping Club Périgord Vacances

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Amand-de-Coly

La Veyssière, 24290 Saint-Amand-de-Coly

+ 33 (0) 5 53 51 60 64
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.