Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 39
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 330 m

Camping de la Bucherie

Camping de la Bucherie in de gemeente Saint-Saud-Lacoussière in het departement de Dordogne. De camping biedt 48 ruime plaatsen, die voor een groot gedeelte afgescheiden zijn door natuurlijke bebossing en struiken. Dat garandeert een stukje privacy. Het sanitair is heel ruim opgezet met meer dan genoeg douches en toiletten dus men hoeft niet in de rij te staan als men wil douchen. Er wordt veel gebruik gemaakt van de familiedouche en de babyroom. De bistro biedt ruimte aan ongeveer 30 mensen maar buiten op het terras rondom de vuurplaats kunnen nog veel meer gasten terecht. Ondanks het druk bezochte terras wordt de avondrust gerespecteerd. Het kampeerterrein van Camping La Bucherie is een walhalla voor kinderen. Ze kunnen hutten bouwen in een stuk bos wat daarvoor gereserveerd is of lekker struinen op het tweede veld waar het terrein nog on ontgonnen is en de dieren uit de omgeving ook hun thuis hebben. Voor het voor -en naseizoen is de camping de plek voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. Wandelen, fietsen of gewoon lekker genieten voor de caravan of tent met een mooi boek.

Bossen en landerijen

Het avontuur begint al als u de autoroute verlaat. U rijdt gelijk tussen de bossen en landerijen. Camping de la Bucherie is een kleinschalige ANWB familiecamping met Nederlandse eigenaren. Gelegen in de Dordogne, in het Parc naturel régional Périgord Limousin, in Frankrijk.

Natuurcamping in de Dordogne

Camping de la Bucherie is een kleine groene camping en bevindt zich op de grens van de Dordogne en de Hautte-Vienne. Centraal gelegen in het Parc Naturel Régional Périgord kunt u bij op Camping La Bucherie genieten van alles wat deze prachtige regio u te bieden heeft. De route vanaf Chalus voert u langs een deel van de Richard-leeuwenhart-route die op een dag als het weer iets minder mooi is per auto zou kunnen rijden waarbij u een tiental kastelen zult passeren. Verder presenteert het landschap zich in al zijn schoonheid aan u. Prachtige loofbossen worden afgewisseld door landerijen met mais, zonnebloemen en heel veel kleine en grotere meertjes en vennetjes. Te voet waant u zich alleen op de wereld als u zich alleen of misschien met wat andere gasten of uw gezin al zwervend door heuvels en dalen te goed doet aan een lekkere picknick terwijl u uw voeten in een stromend beekje laat bengelen. Ver weg lijkt de hectiek van uw leven in Nederland en de drukte die dat met zich meebrengt.

We hebben de beste opties voor Camping de la Bucherie voor je op een rijtje gezet:

Camping de la Bucherie

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Saud-Lacoussière

La Bucherie, 24470 Saint-Saud-Lacoussièr

0033 (0)5 24 12 11 30
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.