Camping De la Rivière

Camping de la Rivière in Exideuil is een gezellige en kleinschalige terrassencamping in de zonnige Charente (Midden-West-Frankrijk). De camping ligt aan de rivier de Vienne waar u kunt vissen en kanoën (kanoverhuur ter plaatse). Er zijn 25 ruime kampeerplaatsen en we hebben twee chalets en een stacaravan te huur. Op de camping zelf is veel te doen, zo is er een zwembad, midgetgolf, tafeltennistafels en tafelvoetbal, trampoline, pooltafel, jeu de boulesbaan en een groot beachvolleyterrein. Er is ook een restaurant waar heerlijke entrecôtes van de Limousine koeien uit te streek op de kaart staan, maar ook de Hollandse frikandellen en bitterballen. Nederlands gesproken en gratis Wifi op de hele camping.

Kindvriendelijke camping in de Charente

De landelijke omgeving van de Charente heeft u veel te bieden. Er zijn fietsroutes beschikbaar en verder zijn er mooie wandelingen te maken. Er zijn veel kastelen in de buurt en ook de typisch Franse dorpen zijn vlakbij Camping de la Rivière te vinden. Een bezoek aan het bekende oorlogsdorp Oradour-sur-Glane zal een indrukwekkende ervaring zijn. De rivier de Vienne stroomt langs onze camping, en een kanotocht is zeker de moeite waard.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping De la Rivière voor je op een rij gezet:

Camping De la Rivière
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Charente Exideuil

9 Route de la Rive, 16150 Exideuil

Duits, Engels, Frans, Nederlands
januari - december

2 Reviews

Schrijf een review
  1. Camping ligt mooi.

    Camping ligt mooi. helaas ligt er een weg tussen de camping en de rivier. Veel te doen voor kinderen. Weinig schaduw, maar camping is ook vrij nieuw. Sympathieke eigenaren. Toiletgebouw ziet er oud uit. Wel ruime douchehokken, Ideale broodservice ’s ochtends tot aan de caravan!

  2. Een fijne vakantie gehad

    Geweldige camping, aardige Nederlandse eigenaresse, erg praktisch. Bovendien hebben wij erg lekker gegeten. Een bord entrecote voor maar € 10,50. Een heerlijk zwembad ter beschikking en een leuke kanotocht gemaakt op het riviertje naast de camping. Een fijne vakantie gehad met zijn tweeën in juli 2014. Een aanrader voor iedereen.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe