Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 49
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 400 m

Camping de Montréal

Camping de Montréal is een mooie familiecamping gelegen aan een meer in de regio Limousin. Deze camping ligt tussen Brive la Gaillarde en Limoges op de grens van de Dordogne, Corréze en de Haute Vienne, 10 minuten van de A20, afrit 42. De camping is gelegen aan de rand van een meer met zwem, vis en wandel mogelijkheden. In de zomermaanden hebben we een zwembad, en restaurant met terras voor een gezellig glaasje of een ijsje. Dit is een kleine camping, want er zijn 49 kampeerplaatsen en 11 accommodaties te huur. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De chalets zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht. Zeer geschikt voor kampeerders die wat meer van luxe houden. De camping beschikt over mooie faciliteiten om uw vakantie te laten slagen.

Kamperen in de Limousin

De Limousin is een mooi glooiende regio met veel middeleeuwse stadjes en tijdens de zomer vele culturele happeningen en festivals. Vanaf camping de Montréal kunt u alle kanten op, leuke stadjes bezoeken en lekker de natuur in. Huur een fiets of maak een mooie wandeling en geniet van de omgeving. De kinderen hoeven zich ook zeker niet te vervelen op de camping, want er is een animatieteam en een mooi zwembad.

We hebben de beste opties voor Camping de Montréal voor je op een rijtje gezet:

Camping de Montréal

Frankrijk Limousin Haute-Vienne Saint-Germain-les-Belles

rue du Petit Moulin, 87380 Saint-Germain-les-Belles

0033 (0) 55 57 18 62 0
Duits, Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.