Algemene gegevens

Staanplaatsen: 39
Huuraccommodaties: 6

Camping des Barolles

Camping des Barolles is een kleine camping in Saint-Genis-Laval dichtbij de stad Lyon in de Auvergne-Rhône-Alpes. De perfecte locatie om Lyon en het departement Rhône te ontdekken. De camping beschikt over verschillende kampeerplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper. Verder is het mogelijk een stacaravan te huren. De Camping des Barolles is een familiebedrijf opgericht in 1960. In de loop der jaren hebben drie generaties van de familie de camping beheerd. De camping probeert met de tijd mee te gaan en let op een duurzame ontwikkeling op de hele camping maar willen wel hun eigen tradities behouden. Camping des Barolles verwelkomt je het hele jaar door. Of je een toerist bent, een arbeider, of gewoon op zoek bent naar aanvullende accommodatie op lange of korte termijn. De prioriteit van de camping is respect voor jou welzijn je verblijf bij ons, in eenvoudige en toegankelijke accommodatie.

Kamperen in de omgeving van Lyon

Rondom Camping des Barolles in het midden van Frankrijk is genoeg te doen. Rondom de camping kan je heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, markten bezoeken, kastelen bezoeken en tal van ander bezienswaardigheden en activiteiten. Verder is het een aanrader om naar de hoofdstad van de Galliërs, Lyon te bezoeken. Of de andere interessante bestemmingen Beaujolais, de Monts d’Or, Pérouges, en la Bresse te bezoeken. Het centrum van Lyon ligt op slechts 20 minuten met het openbaar vervoer.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12.5 €12.5 €18.5 per dag
Forfait (caravane / camping car + véhicule) €14 €14,5 €20 per dag
Forfait Tente + véhicule €14 €14,5 €20 per dag
Forfait tente sans véhicule €12 €12,5 €18 per dag
Mobil home 1 chambre €231 €231 €140 per dag

Camping Des Barolles

Frankrijk Rhône-Alpes Rhône Saint-Genis-Laval

88, avenue Foch, 69230 Saint-Genis-Laval

+33 4 78 56 05 56
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.