Camping La Grappe Fleurie is een kindvriendelijke camping met zwembad in de heuvels van de Rhône in de Beaujolais ideaal voor natuur -en wijnliefhebbers.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 89
Huuraccommodaties: 29

Camping La Grappe Fleurie

Camping La Grappe Fleurie is een kindvriendelijke camping met zwembad in de heuvels van de Rhône op nog geen 50 minuten van Lyon en 30 minuten van Villefranche-sur-Saône. Deze kleinschalige Vivacamp camping middenin de Beaujolais is een ideale bestemming voor gezinnen, natuur -en wijnliefhebbers. De camping biedt ruime kampeerplaatsen en verschillende huuraccommodaties. Voor een romantisch verblijf kunt u overnachten in een wijnvat ‘Barrel’ dat geschikt is voor 2 personen. De afgebakende staanplaatsen middenin de natuur voor tenten, caravans en campers zijn ruim en schaduwrijk. Op camping La Grappe Fleurie zijn een verwarmd zwembad, speeltuin, kidsclub en animatie staan tot uw beschikking. Iedere week organiseert de camping zomerevenementen en wijnproeverijen.

Ontdek de Beaujolaisstreek

De Beaujolaisstreek is een gebied van wijngaarden, lekker eten en en heerlijke wijnen. De streek ligt tussen de Loire en de Saône en wordt doorkruist door vele rivieren. In deze omgeving liggen de mooiste dennenbossen van de Rhône. Het is een paradijs voor iedereen die tijdens zijn of haar vakantie graag wil wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en/of van de natuur houdt. Op enkele minuten van camping La Grappe Fleurie is er van alles te doen. Ontdek de authentieke dorpjes, kerken en kastelen in de omgeving, het wijnmuseum, het dal van de Saône, de vaklieden en het wijnpark/museum van de Beaujolais ‘le Hameau Duboef’.  Geniet van de vele toeristische mogelijkheden, de wijnroute van de 10 crus, uitzichtpunt op la Madone, circuit des crêtes, maar ook van de mooiste panoramische uitzichten. Beaujeu (op 25 minuten van de camping) is de historische hoofdstad van de Beaujolais en zijn grands Crus: Brouilly, Côte de Brouilly, Régnié, Chiroubles, Fleurie, Chénas, Juliénas, Morgon en Moulin á vent.

We hebben een aantal opties voor Camping La Grappe Fleurie voor je op een rijtje gezet:

Camping La Grappe Fleurie

Frankrijk Rhône-Alpes Rhône Fleurie

rue de la Grappe Fleurie, 69820 Fleurie

+33(0)4 75 30 89 16
Engels, Frans
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.